Novice

Z odličji iz mednarodnega tekmovanja v ritmični gimnastiki »Mare Caorle«

Caorle, 17. – 19. januar 2020: V obmorskem beneškem mestecu Caorle je potekalo mednarodno tekmovanje v ritmični gimnastiki, ki so se ga iz KRG Narodni dom Ljubljana udeležile Anna Sitki, Karina Gerkman Salauyova, Daria Boldyreva, Dora Valant, Alja Ponikvar in Sara Koprivec. Tekmovalke sta spremljali sodnica Alena Yakubouskaya in trenerka Saša Bilič.

Kot prve so se pomerile mladinke. Anna Sitki (letnik 2005) je odlično izvedla vajo s kolebnico in osvojila prvo mesto, z žogo je tekmovala slabše in je bila druga.

V kategoriji letnika 2006 smo imeli dve predstavnici: Karina je s kolebnico osvojila sedmo mesto, precej bolje je izvedla vajo s kiji in zasedla tretje mesto. Daria je v obeh vajah naredila kar nekaj napak, z žogo je bila šesta, s kiji pa sedma.

Drugi dan tekmovanja sta nastopili v kategoriji letnika 2009 Alja in Dora. Alja je bila prva s sestavo s kolebnico in druga z obročem. Dora pa je osvojila tretje mesto v vaji z žogo, z obročem pa je bila četrta.

Zadnji dan tekmovanje pa je v kategoriji senior B light nastopila Sara Koprivec, ki je zmagala v vaji s kolebnico, z obročem pa je bila peta.

Čestitamo!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. - prikaži podrobnosti