Prijateljski turnir v Udinah uspešen za tekmovalke narodnega doma

Udine, 12. januar 2020: V organizaciji kluba za ritmično gimnastiko AS Udinese je potekal mednarodni turnir v ritmični gimnastiki, ki so se ga iz kluba za ritmično gimnastiko udeležile: Mariya Shcherbakova, Klara Norčič, Urša Kračman, Paula Loboda, Maša Nemec,  Lija Švent 2008, Gaja Patricija Ličina, Katrin Jelerčič in Sara Koprivec. Tekmovalke sta spremljali trenerka Neža Celarc in sodnica Ana Rebov.

V kategoriji letnika 2011 B programa ritmične gimnastike je naše barve uspešno branila Mariya Shcherbakova, ki je osvojila tri prva mesta – v mnogoboju, s sestavo brez rekvizita in s kolebnico.  Uspešna je bila v tej kategoriji tudi Klara Norčič, ki je bila v mnogoboju četrta, s kolebnico je osvojila tretje mesto, s sestavo brez rekvizita je bila peta.

Urša Kračman je tekmovala v kategoriji letnika 2010 B programa ritmične gimnastike in se v mnogoboju uvrstila na četrto mesto. S sestavo brez rekvizita je bila tretja, s kolebnico pa četrta. V tej kategoriji je tekmovala tudi Paula Loboda, ki je bila v  mnogoboju tretja, s kolebnico prva in s sestavo brez rekvizita peta.

Maša Nemec je naše barve branila v kategoriji letnika 2009 B programa ritmične gimnastike in bila s kiji prva.

V kategoriji letnika 2008 B programa sta tekmovali Lija Švent in Gaja Patricija Ličina. Lija je s kiji osvojila sedmo mesto. Gaja Patricija je bila skupno osma, druga z obročem, četrta s kiji in šesta s trakom.

Katrin Jelerčič je tekmovala v kategoriji letnika 2005 B programa in v mnogoboju osvojila četrto mesto, posamično s kiji in s trakom je bila četrta.

Sara Koprivec je v kategoriji članic B programa ritmične gimnastike skupno osvojila deseto mesto. S kolebnico je bila tretja, s trakom druga in z obročem deveta.

Čestitamo!