Ritam cup

V petek se je naša delegacija kadetinj, mladink in članic A programa odpravila v Beograd, kjer se je 6. in 7. maja odvijal Fig in prijateljski Ritam cup.

Pri kadetinjah smo imeli samo eno predstavnico. Mylana se je prdstavila z obročem in žogo in osvojila odlično 4. mesto. Z obročem je imela najvišjo oceno svoje kategorije, z žogo pa 9.

Pri maldinkah smo imeli na Fig turnirju kar štiri tekmovalke. Najbolje se je odrezala Alja, ki je skupno končala na visokem 2. mestu. Prvi dan ji je kazalo še bolje saj je imela z obročem 1. in z žogo 2. najvišjo oceno, drugi dan pa je zaradi manjših napak s kiji dosegla 3. mesto in s trakom 4. Urša se je skupno uvrstila na 11. mesto. Najbolje so ji uspeli kiji, s katerimi je bila 6., z obročem je bila 9, z žogo 26. in s trakom 20. Paula se je v skupnem seštevku uvsrtila dve mesti nižje na 13. mesto, z obročem je osvojila 15. mesto, z žogo 13. s kiji in trakom pa je bila 14. Tudi Dora je imela rahlo ponesrečen drugi dan, kar ji je prineslo skupno 25. mesto. Z obročem je bila 12., z žogo 17. s kiji 24. s trakom pa šele 39.

Pri članicah Fig programa je tekmovala Karina. Prvi dan je z obročem osvojila 20. mesto in z žogo 25. mesto, drugi dan pa je še izboljšala svoje nastope, saj je s kiji končala na 16. mestu, s trakom pa na še boljšem 13. mestu. Skupno je to zadoščalo za 19. mesto.