Novice

2. prvenstvena tekma v skupinskih sestavah

V nedeljo 14.5.2023 je na Vrniki potekala 2. prvenstvena tekma za skupinske vaje in pare/trojice.

V dopoldanskih urah so se predstavile tekmovalke 1. skupine. Začeli smo z deklicami z vajo brez rekvizita, kjer so naše punce, v sestavi Inje, Mance, Sofie in Alise, zasedle odlično 1. mesto. Druga ekipa, ki so jo sestavljale nekoliko mlajše Sofia, Mila, Daria in Niki, pa so se uvrstile tik pod stopničke, na 4. mesto. Sledili so nastopi naših članic v vaji z žogo. Anja, Ajša, Maša in Anja so tekmovanje končale na 2. mestu.

Popoldne so se predstavile tekmovalke 2. skupine. Pri deklicah smo prav tako imeli dve skupinski sestavi. Ela, Julija, Vita in Nastja so končale na 18. mestu, Ajda, Sofia, Nika in Zala pa so bile 24. Naslednje predstavnice smo imeli v absolutni kategoriji v vaji brez rekvizita, kjer so Nika, Elizabeta, Zarja in Pia s čisto novo vajo osvojile 5. mesto, kar je lepa popotnica za prihajajoče državno prvenstvo.

Med pari/trojicami so v kategoriji kadetinj Nuša, Ula in Ana osvojile 2. mesto, Lili in Brina pa sta tekmovanje končali na 15. mestu. V absolutni kategoriji sta zmago slavili Lara in Manja, Gaja in Katrin pa sta zasedli 8. mesto. Vsi naši pari/trojice so tekmovali z obroči.

Čestitke za uspešno opravljen vikend in veliko sreče na še zadnjih tekmah sezone!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. - prikaži podrobnosti