Novice

41. Svibanjski turnir v Zagrebu

20. in 21. maja so se dekleta odpravila v hrvaško prestolnico na 41. Svibanjski turnir.

Tekmovanje smo začeli z najmlajšimi, kjer sta se Alisa in Sofia predstavili v kategoriji Baby/mini letnika 2014 in 2015. Alisa je skupno osvojila 4. mesto, 4. je bila tudi v vaji brez rekvizita, z žogo pa se je zavihtela na drugo stopničko. Sofia je bila v vaji brez rekvizita 7., z žogo 5., skupno pa je to zadoščalo za 8. mesto.

Pri deklicah letnika 2013 je Manca osvojila skupno 2. mesto, 3. pa je bila v vaji brez rekvizita in z obročem, Inja pa se je skupno uvrstila mesto nižje, na 3. stopničko, v vaji brez rekvizita in s kiji pa je zmagala. Sofia je skupno pristala na 5. mestu, srebrno medaljo pa je osvojila tako v vaji brez rekvizita kot tudi z žogo.

Pri kadetinjah je Mylana osvojila skupno 3. mesto, 2. je bila s kiji in 1. z obročem. Mariya pa je tekmo končala na 8. mestu, 8. je bila tuid z žogo, s kiji pa 6.

Med mladinkami smo imeli kar štiri predstavnice, ki so predstavljale naš klub. na prvo mesto se je uvrstial Alja, ki je zmagala tudi z obročem, s kiji pa jo je prehitela Urša, ki je tako skupno kot z obročem osvojila 2. mesto. Paula je tekmovanje končala na 4. mestu, tudi z žogo je bila tik pod stopničkami, s trakom pa je osvojila 1. mesto. Na skupno 10. mesto se je uvrstila Dora, ki je z žogo osvojila srebrno s trakom pa bronasto medaljo.

Pri članicah je tekmovala Darya, ki se je v skupnem seštevku uvrstila na nehvaležno 4. mesto. prav tako 4. je bila s trakom , z žogo pa je osvojila 2. mesto.

V B programu kadetinj se je Ilana uvsrtila na skupno 8. mesto, z žogo je imela 4. rezultat, Nuša pa je bila skupno in po rekvizitu mesto nižje.

Pri mladinkah je Nina osvojila 14. mesto, z žogo je to pomenilo 7. mesto, Maša pa je osvojila skupno 16. mesto in 1. mesto s trakom.

V članski kategoriji je Zarja osvojila skupno 2. mesto, tekmovala je z žogo, kjer je imela 1. rezultat. Na 3. mesto se je uvrstila Ema, ki je bila 2. z obročem

Pri skupinskih vajah članic so Zarja, Nika, Naila in Elizabeta osvojile 2. mesto. Med trojicami kadetinj pa so se Nuša, Ula in Lara Ana uvrstile na 3. mesto.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. - prikaži podrobnosti