Novice

Gazela cup 2023

Zadnji vikend v aprilu so se naše punce odpravile v Pulo na prijateljski turnir.

Med deklicami letnika 2013 in mlajše je tekmovala Sofia, ki je skupno osvojila 4. mesto, v vaji brez rekvizita in z obročem pa je bila 2.

Med kadetinjami je MYlana osvojila skupno 3. mesto, 3. je bila tudi s kiji, z obročem pa je zmagala.

V kategoriji mlajših mladink letnika 2010 je Urša suvereno stopila na najvišjo stopničko, 1. je bila tudi s kiji in trakom, z obročem pa je končala mesto nižje.

Zadnja, ki je nastopala v A programu je bila Daria. V kategoriji članic je skupno zasedla 4. mesto, 3. je bila z obročem in kiji, z žogo pa 4.

Nadalajevali smo z nastopi B programa. Mila je v kategoriji mini, kjer so tekmovali v vaji brez rekvizita, osvojila 2. mesto., Zala pa je bila 5.

Med mlajšimi kadetinjami je Veronika nastopila z vajo brez rekvizta, s katero je bila 14., skupno pa je to zadoščalo za 21. mesto.

Pri kadetinjah letnika 2012 je Ilana tekmovala z žogo in se uvsrtila na 3. stopničko. V letniku 2011 pa je Nuša prav tako nastopila z žogo, v kateri je bila 3., skupno je to pomenilo 6. mesto.

Kot zadnja je tekmovala Katrin, ki je v kategoriji članic B programa tako z obročem, kot skupno, osvojila 3. mesto.

V nedeljo so bile na vrsti skupinske vaje oziroma pari/trojice. Katrin in Gaja sta v paru z obroči v kategoriji članic osvojili najvišje mesto, takoj za njima pa sta se uvrstili sestri Manja in Lara.

V skupinskih vajah so se pomerile Živa, Ekatarina, Staša in Nika, ki so osvojile 4. mesto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. - prikaži podrobnosti