Novice

Ritmičarke Narodnega doma uspešne na 2. prvenstvenem tekmovanju v individualnih sestavah

Maribor, 26. september 2020: V Športni dvorani Lukna je pod okriljem Gimnastične zveze Slovenije potekala 2. prvenstvena tekma v ritmični gimnastiki. Pomerile so se telovadke v individualnih sestavah. Iz našega kluba so tekmovale: Alja Ponikvar, Dora Valant, Urša Kračman, Pilar Plavčak, Paula Loboda, Mylana Obdula, Julija Vilhar, Mariya Shcherbakova, Nika Zajc, Karina Gerkman Salauyova, Anna Sitki, Darya Boldyreva, Aleksandra Podgoršek, Nika Gregorič Kočevar, Alexandra Korchagina, Zarja Urek, Maša Nemec, Lija Švent, Staša Bojanović, Katrin Jelerčič, Živa Ogrin, Pia Iljaš, Nika Eberl, Kaja Artač, Sara Koprivec, Lana Bahar in Eva Čakš. Tekmovalke so spremljale v vlogi sodnic  Alena Yakubouskaya, Andrea Žegarac in Ana Rebov, v vlogi trenerk pa Alena Salauyova, Saša Bilić in Aja Jerman.

1. skupina ritmične gimnastike

V kategoriji deklic so naše barve branile Alja Ponikvar, Dora Valant, Urša Kračman, Pilar Plavčak, Paula Loboda, Mylana Obdula, Julija Vilhar in Mariya Shcherbakova. Alja je v mnogoboju zmagala, Dora je bila druga. Urša je zasedla 5. mesto, mesto nižje se je uvrstila Pilar. Paula je zasedla 8. mesto, Mylana je bila 14., Julija 17., Mariya pa je zasedla 19. mesto.

V kategoriji kadetinj je tekmovala Nika Zajc, ki se je v mnogoboju uvrstila na peto mesto.

V kategoriji mladink so tekmovale Karina Gerkman Salauyova, Anna Sitki in Darya Boldyreva. Karina je zasedla prvo mesto, Anna je bila tretja, Darya je zasedla 5. mesto.

V kategoriji članic je tekmovala Aleksandra Podgoršek in zmagala.

2. skupina ritmične gimnastike

V kategoriji kadetinj so tekmovale Nika Gregorič Kočevar, Alexandra Korchagina, Zarja Urek, Maša Nemec, Lija Švent in Staša Bojanović. Nika je tekmovala s kolebnico in se uvrstila na tretje mesto. Alexandra in Zarja sta tekmovali z žogo. Alexandra je bila tretja, Zarja peta. Maša, Lija in Staša so tekmovale s kiji. Maša je osvojila zlato, Lija in Staša sta si delili četrto mesto.

V kategoriji mladink so tekmovale Katrin Jelerčič, Živa Ogrin, Pia Iljaš in Nika Eberl. Katrin je tekmovala z obročem in zmagala. Živa in Pia sta tekmovali s kiji. Živa je zmagala, Pia je osvojila srebro. Nika je tekmovala s trakom in se uvrstila na najvišjo stopničko.

Kaja Artač, Sara Koprivec, Lana Bahar in Eva Čakš so tekmovale v kategoriji članic. Kaja in Sara sta tekmovali z obročem in si delili prvo mesto. Lana je tekmovala z žogo in zasedla četrto mesto. Eva je s kiji zasedla tretje mesto.

Rezultati

Galerija

Čestitamo!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. - prikaži podrobnosti