Novice

Ritmičarke Narodnega doma s petimi naslovi zaključile državno prvenstvo v skupinskih sestavah

Maribor, 19. junij 2021: Tokratno državno prvenstvo v skupinskih sestavah se je odvijalo športni dvorani Tabor v Maribor pod okriljem Gimnastične zveze Slovenije in s pomočjo ŠK Favorit. Ritmičarke KRG Narodni dom so tokrat požele neverjeten uspeh in domov prinesle kar pet naslovov državnih prvakinj v različnih starostnih kategorijah. Naš klub so tudi tokrat zastopale vrhunske sodnice z mednarodnimi izkušnjami  Alena Yakubouskaya, Ana Rebov in Neža Celarc. V trenerski vlogi sta bili tokrat dolgoletni reprezentantki Saša Bilić in Aja Jerman.

V 1. skupini je med deklicami naslov državnih prvakinj brez rekvizita osvojila ekipa, v kateri so bile Mylana Obdula, Mariya Shcherbakova, Paula Loboda in Urša Kračman.

V 2. skupini pa so med mladinkami v kategoriji skupinskih sestav rekvizita po izbiri prav tako postale državne prvakinje ritmičarke KRG Narodni dom v postavi Naila Nuša Žigon, Ekaterina Križaj, Elizabeta Kastelec, Pia Ilijaš, Zarja Urek in Nika Kočevar Gregorič. Ista ekipa je zasedla 2. mesto v skupinski sestavi brez rekvizita.  Z žogami pa je 2. mesto osvojila ekipa v kateri so bile Živa Ogrin, Nika Jurca, Nika Eberl, Maša Bajt in Staša Bojanović.

V kategoriji kadetinj med pari/trojicami so 4. mesto osvojile KRG Narodni dom 2 v postavi Lija Švent, Neža Lavrič in Mila Habjan, ter 6. mesto ekipa KRG Narodni dom v postavi Anita Kozmus, Maša Nemec in Pilar Plavčak.

V kategoriji mladink med pari/trojicami imamo prav tako državne prvakinje, in sicer z obroči v postavi Naile Nuše Žigon, Anje Todič in Elizabete Kastelec.

V kategoriji članic med pari/trojicami smo prav tako osvojili naslov državnih prvakinj v postavi Gaja Patricija Ličina, Lara Oštarjaš in Polina Umnova.

Še en naslov državnih prvakinj pa so osvojile ritmičarke v absolutni kategoriji z obroči v postavi Kaja Artač, Lana Bahar, Eva Čakš, Špela Gašperut Pejovnik in Tinkara Pezdir Černe.

Rezultati 1. skupina

Rezultati 2. skupina

Čestitke trenerkam in ritmičarkam za vrhunske rezultate!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. - prikaži podrobnosti