Poreč cup 2023

Prvi vikend v aprilu so se naše punce odpravile na Hrvaško obalo, kjer smo lahko uživali ne samo v lepem vremenu, ampak tudi v čudovitih vajah naših ritmičark.

Med deklicami A letnika 2014/ 2015 sta tekmovali Mila in Zala. Mila je skupno končala na 5. mestu, v vaji brez rekvizita je v svojem letniku osvojila zlato medaljo, Zala pa je skupno končala na 6. mestu in v vaji brez revizita v letniku osvojila srebrno medaljo.

V kategoriji deklic A letnika 2013 je Inja osvojila 1. mesto v skupni razgalsitvi, 1. je bila tudi z obročem in žogo. Manca se je skupno uvrstila tik pod stopničke na 4. mesto, v vaji brez rekvizita je bila 1., z žogo pa 5.

Imeli smo tudi dve predstavnici med kadetinjami A 2011. Mylana je skupno zasedla 3. mesto, osvojila je tudi 2. mesto zžogo in 3. mesto s kiji, Mariya se je skupno uvrstila na 9. mesto, z žogo je bila 6. s trakom pa odlična 3.

Nadaljevali smo z mladinkami A letnika 2010-2008, kjer so se predstavile Alja, Paula in Urša. Razglasitev rezultatov je potekala za vsak letnik posebej. Alja je v letniku 2009 osvojila 2. mesto v skupnem seštevku in dvakrat 1. mesto vaji z žogo in trakom. V letniku 2010 je Urša osvojila skupno 1. mesto, bila je prva tudi z žogo, s kiji pa druga. Paula se je skupno uvrstila tik za njo na 2. mesto, tudi z obročem je bila druga, s trakom pa je zmagala.

Pri članicah je Karina skupno končala na 7. mestu, 3. je bila zžogo, 4. pa s trakom. Darya se je skupno uvrstila na 8. mesto, z obročem je bila 10., s kiji pa je zmagala.

Maša je v kategoriji mladink B programa letnika 2009 osvojila 3. mesto skiji in 1. mesto s trakom.

 /></a> <a href= /></a> <a href= /></a> <a href= /></a> <a href= /></a> <a href= /></a> <a href= /></a> <a href= /></a> <a href= /></a><a href= /></a><a href= /></a><a href= /></a></p><p> </p></div><nav role=