Novice

Bubble cup Moste 2023

V nedeljo, dan po 2. prvenstveni tekmi, je v Gimnastičnem centru potekala še ena tekma, kjer smo imeli veliko predstavnic KRG Narodnega doma.

Dan se je kot po navadi začel z najmlajšimi- v kategoriji Mini B so tekmovali Alisa, ki je osvojila 1. mesto, Sofia, ki je bila 3., Zala je končala na 9. mestu, Mila pa na 12. mestu.

Med deklicami B je Ilana skupno končala na 3. mestu, v vaji z žogo pa je osvojila 2. mesto.

Ko tekmuje Maša smo že navajeni, da osvoji najvišja mesta, in tudi tokrat nas ni razočarala, saj je z obročem osvojila prepričljivo zmago v skupni razvrstitvi in po rekvizitih.

V članski kategoriji B programa je Živa osvojila skupno 2. mesto in zmago v obroču, Ema pa je skupno končala na 5. mestu, z obročem je osvojila srebrno medaljo.

Nadaljevali smo z A programom. Pri deklicah se je Sofia uvrstila na skupno 2. mesto, 2. je bila tudi z obročem, 1. pa z žogo. Tik pod stopničke v skupni razvrstitvi se je uvrstila Manca, 3. mesto pa je osvojila v vaji brez rekvizita in z žogo. Inja je skupno končala na 9. mestu, v vaji brez rekvizita je slavila zmago, s kiji pa se je uvrstila na 6. mesto.

Pri kadetinjah se je Paula uvrstila na skupno 3. mesto, 1. je bila z žogo in 7. s kiji, Mylana je bila skupno 4., 5. z obročem in 2. z žogo, Urša je skupno končala takoj za klubskima kolegicama na 5, mestu, 2. je bila z obročem in 1. s trakom, Mariya pa je tekmo končala na 11. mestu, osvojila je tudi 3. mesto z žogo in 10. mesto s kiji.

Pri mladinkah je Alja zopet suvereno premagala konkurenco in slavila zmago tako v skupnem seštevku, kot tudi z obročem in kiji. Dora je osvojila skupno 10. mesto, 6. je bila v obroču in 9. s kiji.

Kot zadnja naša tekmovalka se je v kategoriji članic predstavila Darya. Skupno je končala na 5. mestu, z žogo je osvojila 4. mesto, s kiji pa 2. mesto.

Puncam čestitamo za lepe vaje in veliko osvojenih medalj, trenerkam in sodnicam pa za uspešno oddelam vikend v dvorani.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. - prikaži podrobnosti