Pokal Moste in Mini Cvetka turnir

V soboto in nedeljo je potekal vsakoletni novoletni turnir ŠD Moste, kjer se je predstavilo veliko članic našega kluba.

V letniku 2013 so tekmovale Inja, ki je bila skupno 2., po rekviztih pa še dvakrat 1., Manca, ki je skupno končala tik pod stopničkami, z obročem je bila 3., z žogo pa 2., in Sofia, ki se je skupno uvrstila na 8. mesto, po rekvizitih pa še dvakrat na 4. mesto.

V letniku 2012 je od naših deklet tekmovala le Alisa, ki je v skupnem seštevku stopila na najvišjo stopničko, z žogo in kiji pa je bila 2.

Tudi v letniku 2011 smo imeli eno predstavnico- Mylano, ki je končala na odličnem 2. mestu, 2. je bila tudi z žogo, 4. pa s kiji.

Kadetinje so tekmovale odlično, saj je Urša skupno zmagala, Paula je bila tik za njo, Dora pa je končala na 5. mestu. Urša je bila prva tudi s kiji, Paula je zmagala z žogo in bila 2. v obroču, Dora pa je zmagala v traku.

V elitni skupini mladink se je predstavila Alja, ki je pometla s konkurenco. Osvojila je tako skupno zmago, kot tudi zmago v posameznih rekvizitih.

V nedeljo se je tekmovanje nadaljevalo z B programom.

Najprej so nastopila dekleta letnika 2013 v vaji brez rekvizita, kjer je bila Sofia 1., Alisa 3., Mila 7., Niki 8., Zala 9., Darija 11. in Rubi 12.

V kategoriji letnika 2012 je tekmovala Ilana in osvojila skupno 8. mesto in 1.mesto v vaji z žogo.

Nuša se je predstavila v kategoriji letnika 2011, kjer je osvojila končno 8. mesto, 5. je bila z žogo.

Med kadetinjami sta se Maša in Anita odrezali odlično. Obe sta tekmovali z obročem, s katerim sta osvojili tako skupno, kot po rekvizitu 1. (Maša) in 2. mesto(Anita).

Lija je tekmovala pri mladinkah. skupno je končala na 3. mestu, z obročem pa je bila 1.

Kot zadnje so nastopile tekmovalke v skupinskih sestavah, kjer smo imeli kar štiri ekipe. V žogah je zmagala ekipa, v kateri so bile Anja, Ajša, Maša in Anja, na tretje mesto se je uvrstila ekipa, v kateri so bile Naila, Anja, Zarja, Nika in Elizabeta. Z obroči so Živa, Nika, Ekatarina, Staša in Ema osvojile 2. mesto, Analina, Nuša, Ula, Ilana in Ana pa so bile 3.

 /></a> <a href= /></a> <a href= /></a> <a href= /></a> <a href= /></a> <a href= /></a></p><p> </p></div><nav role=