Dream team cup

Pod okriljem Kluba za ritmično gimnastiko Tim je 11. marca v vojašnici Edvarda Peterke potekal Dream team cup 2023.

Daša in Dora sta ekipno osvojili 7. mesto. Daša je z obročem osvojila 9. mesto in s kiji 11. mesto. Dora se je z žogo uvrstila na 6. mesto, s trakom pa tik pod stopničke.

Mylana je v kategoriji 2010-2012 z obročem in žogo suvereno zmagala.

V kategoriji najmlajših so 1. mesto osvojile Inja, Sofia in Manca. Inja je tekmovala z obročem in zopet zmagala. V vaji brez rekvizita pa sta se predstavili Manca, ki je osvojila 3. mesto, in Sofia, ki se je uvrstila mesto nižje. Drugo ekipo sta sestavljali Sofia M, in Alisa, ki sta skupno končali na 4. mestu. Alisa je tekmovala samo v vaji brez rekvita in osvojila 8. mesto, Sofia pa je bila v vaji brez rekvizita 7. in z žogo odlična 2.

V B programu sta Maša in Katrin zanesljivo premagali konkurenco in se zavihteli na najvišjo stopničko. Maša je zmagala tako z obročem, kot tudi s kiji, Katrin pa je z obročem osvojila 3. mesto.

Med deklicami in kadetinjami B programa je od naših tekmovala samo Ilana. Predstavila se je z obročem, s katerim je osvojila 3. mesto, in z žogo, s katero je končala na 1. stopnički.

Čestitke vsem tekmovalkam za prikazane vaje!

 

 

 /></a> <a href= /></a> <a href= /></a> <a href= /></a> <a href= /></a> <a href= /></a> <a href= /></a> <a href= /></a> <a href= /></a> <a href= /></a> <a href= /></a> <a href= /></a> <a href= /></a></p><p> </p><p> </p></div><nav role=