2. prvenstvena tekma- individualne sestave

4. marca in 5. marca se je v Gimnastičnem centru v Ljubljani odvijala zadnja prvenstvena tekma za individualke v letošnji sezoni. Nastopale so tako tekmovalke 1. skupine, kot tudi tekmovalke 2. skupine. Vse so se odlično odrezale in osvojile kar nekaj medalj.

V soboto se je tekma začela z deklicami 1. skupine, nastopale so z žogo in kiji. Inja je osvojila skupno 2. mesto, Sofia T. 3. mesto, Manca 6. mesto in Sofia Z. 13. mesto.

Pri kadetinjah je KRG Narodni doma pobral vsa tri prva mesta. Slavila je Urša, 2. je bila Mylana, 3. pa Paula. Mariya je tekmovala samo z žogo in je zato skupno osvojila samo25. mesto.

Med mladinkami je zopet zmagala Alja, Dora se je uvrstila na 3. mesto. Izven konkurence sta tekmovali tudi Urša in Paula.

Dan so zaključile članice, pri katerih je bila iz našega kluba najuspešnejša Nika, ki je osvojila 3. mesto. Tik za njo sta se uvrstili klubski kolegici Daša (4. mesto) in Karina (5: mesto).

 /></a> <a href= /></a> <a href= /></a> <a href= /></a></p><p>V nedeljo je potekalo tekmovanje za 2. skupino, kjer se dekleta vedno predstavijo samo z enim rekvizitom po izbiri.</p><p>Pri kadetinjah je Ilana osvojila 2. mesto z žogo, Nuša pa 7. mesto z žogo. Ula je tekmovala z obročem, s katerim je osvojila 11. mesto.</p><p>Med mladinkami je zopet slavila Maša. Predstavila se je z vajo skiji, kjer pa je tekmovala tudi Anita, ki je osvojila 8. mesto.</p><p>Zadnje so bile na vrsti članice. Z obročem je zmagala Katrin, Nika je bila 2., Manja 6., Živa 7., Ema 9. in Pia 11. Zarja je z žogo osvojila 4. mesto, Lara pa 7. mesto.</p><p>Čestitamo vsem nastopajočim. Se vidimo na državnem prvenstvu!</p><p><a href= /></a></p><p> </p></div><nav role=