Novice

MT Favorit cup, 30.9. – 1.10.2023


Za nami je še en tekmovalno obarvan vikend.

V soboto 30.9. je potekalo tekmovanje A programa. Najprej so tekmovale Inja, Manca, Sofia T., Alisa in Sofia Z. Med deklicami 2014 je Sofia Z. osvojila 2. mesto z vajo brez rekvizita in 3.m z obročem. Skupno je bila 4. Alisa je osvojila srebro z žogo in 5.m s prosto vajo. Skupno je dosegla 5.m.

V kategoriji deklic 2013 je Inja zmagala v mnogoboju in z vajo brez rekvizita. Z obročem je bila 5. Sofia T. je bila skupno 5., s kiji in vajo brez rekvizita pa 2. Manca je bila 3. s kiji, 9. brez rekvizita in 11. v mnogoboju.

Med mladinkami smo imeli 2 predstavnici, Paulo in Uršo. Paula je bila v mnogoboju 4., s trakom je zmagala, z žogo pa je bila srebrna. Urša je bila s kiji druga, z obročem 4. in skupno 6.

V kategoriji članic A je Daria v mnogoboju osvojila 3.mesto, 2. je bila z obročem in žogo.

V nedeljo je potekalo tekmovanje B programa. Naša najmlajša predstavnica Elvira je v kategoriji Baby 2016 zmagala s prosto vajo. Med leto starejšimi je zmagala tudi Mila v vaji brez rekvizita.

Zmagovalko smo imeli tudi v kategoriji deklic 2012, v kateri je osvojila Ilana zlato medaljo z obročem.

Sledili so nastopi kadetinj. Alena je z obročem zmagala, Nuša pa je z žogo osvojila srebrno medaljo.

V kategoriji mladink je zlato medaljo osvojila Alina z obročem, Maša pa s kiji. Nina je bila s kiji druga.

Med članicami sta prvo mesto osvojili Lara z žogo in Manja z obročem.

Tudi v kategoriji skupiniskih vaj letnika 2010-2012 smo osvojili srebrno medaljo po zaslugi Nastje, Sie, Uliane in Vite.

Čestitke!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. - prikaži podrobnosti