Dream Tim Cup

Ljubljana, 5. – 8. marec 2020: V organizaciji Kluba za ritmično gimnastiko Tim je potekalo tekmovanje v ritmični gimnastiki, ki so se ga udeležile tudi tekmovalke Kluba za ritmično gimnastiko Narodni dom Ljubljana.

V kategoriji članic so tekmovale Kaja Artač, Sara Koprivec, Eva Čakš in Lana Bahar. Kaja je bila prva z obročem in druga z žogo. Sara je zmagala s kolebnico, z obročem je zasedla drugo mesto. Eva je bila druga s kiji in šesta z obročem. Lana je zmagala s trakom, s kiji pa je osvojila tretje mesto.

V kategoriji mladink letnika 2005 sta tekmovali Gaja Patricija Ličina in Katrin Jelerčič. Gaja Patricija je bila prva s kiji in druga z obročem. Katrin je bila nepremagljiva s trakom in četrta s kiji.

V kategoriji mladink letnika 2006 so tekmovale Živa Ogrin, Nika Eberl, Nika Jurca in Pia Ilijaš. Živa je bila tretja s kiji, Nika Eberl prva s trakom, Nika Jurca sedma s kiji, Pia je osvojila šesto mesto s kiji.

V kategoriji mladink letnika 2007 sta tekmovali Nika Kočevar Gregorič in Ekaterina Križaj. Nika je bila druga s kolebnico in četrta z obročem. Ekaterina je tekmovala s kiji in osvojila peto mesto.

Tekmovalke sta spremljali sodnica Ana Rebov in trenerka Teja Leskovšek.

Galerija

Čestitamo!