Novice

Challenge turnir- 2. dan

V nedeljo sta prvi tekomvali Manca in Inja v skupini deklic rojenih 2013 in 2014. Manca je v skupnem seštevku stopila na tretjo stopničko, 1. je bila z obročem, 4. pa v vaji brez rekvizita. Inja je skupno končala na 6. mestu, v vaji brez rekvizita je bila 5., z obročem pa 3.

Sledili so nastopi B programa.

Najprej so bile na vrsti mlajše deklice v sestavi brez rekvizita, kjer se je Alisa zavihtela na 3. mesto, Sofia je osvojila 5. mesto, Daria pa 12. mesto.

Med deklicami je tekmovala Ilana, ki se je z žogo uvrstila na 2.mesto, skupno pa je bilo to dovolj za 8. mesto.

Med kadetinjami je skupno in s kiji slavila Maša, Zala je bila z žogo 3. in skupno 8., takoj za njo, na skupno 9. mestu, pa je končala Anita, ki je bila 5. z obročem.

Pri mladinkah je tekmovala Lija. z obročem se je uvrstila na 6. mesto, skupno pa je to zadostovalo za 17. mesto.

Zadnje so bile na vrsti članice. Živa je z obročem in skupno zasedla 2. mesto, Manja in Lara pa sta tekmovali s trakom, kjer sta osvojili 1. in 2. mesto, skupno je to pomenilo 6. in 7. rezultat kategorije.

Čestitamo vsem tekmovalkam in njihovim trenerkamo!

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. - prikaži podrobnosti