1. PT v skupinskih sestavah, Vrhnika, 23.3.2024

23.3. je na Vrhniki potekala 1. prvenstvena tekma v skupinskih vajah. Tekmovalni dan so otvorile tekmovalke 1. skupine.  Naše deklice Alisa, Sofia, Mila in Zala so si v vaji brez rekvizita priborile 2. mesto, mešana ekipa kadetinj in mladink v sestavi Mylana, Urša,  Paula, Dora in Alisiia pa je osvojila zlato medaljo.

Odlične rezultate so osvojile tudi naše tekmovalke 2. skupine. Deklice brez rekvizita: Nastja, Vita, Sia, Laura, Luna in Zarja so zasedle 6.mesto. Deklice z obroči Kaja, Nika, Mia, Asja, Ema in Lila so za las zgrešile stopničke in osvojile 4.mesto, Ela, Nika, Veronika in Zarja pa so zasedle 13.mesto. Z obroči je nastopila tudi ekipa Ela, Ela, Gaja in Maša.
Kadetinje so prvič tekmovale z novo vajo vajo z obroči in jo izvedle zelo lepo. Alena, Ilana, Julija in Ela so se tako zasluženo povzpele na najvišjo stopničko. Tudi naši mladinki v paru Maruša in Nina sta pokazali dobro vajo in osvojili srebrno medaljo.
Kadetinji Sofia in Zala sta tekmovali v paru z obročem in zasedli 12. mesto.
Za konec so nas razveselile še Živa, Maša, Manja, Ema in Lara, ki so prepričljivo slavile v absolutni kategoriji z žogami. Z obroči pa so tekmovale Pia, Nika, Zarja in Naila, ki so bile 4.
Bravoooo punce, bravo trenerke in bravo sodnice!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja