1. prvenstvena tekma za individualke

Prvi vikend v februarju je v Gimnastičnem centru potekala 1. prvenstvena tekma za individualke v ritmični gimnastiki.

Zaradi velikega števila prijavljenih tekmovalk se je tekma začela že v petek popoldne za tekmovalke 2. skupine.

Med kadetinjami se je Nuša uvrstila na 9. mesto (2. mesto z žogo), Ilana pa na 12. mesto (8. mesto z obročem), ki si ga je delila s klubsko kolegico Marušo (5. mesto z žogo).

Med mladinkami je Maša slavila skupno zmago (1. mesto tudi z obročem), Lija je bila skupno 11. (7. mesto z obročem).

Pri članicah se je najvišje uvrstila Katrin, na 3. mesto (1. mesto s kiji), tik za njo je bila Zarja na 4. mestu (1. mesto z žogo), Živa in Gaja sta bili  skupno 13. (4. mesto s kiji), Nika se je uvrstila na 16. mesto (5. mesto z obročem), Manja je bila 21. (9. mesto z obročem), Lara pa 22. (6. mesto z žogo).

 /></a> <a href= /></a> <a href= /></a> <a href= /></a> <a href= /></a> <a href= /></a> <a href= /></a> <a href= /></a></p><p>V soboto se je tekma nadeljevala še za tekmovalke 1. skupine.</p><p>Najprej je bila na vrsti kategorija deklic, kjer je Inja osvojila 2. mesto, Sofia je bila 3., Manca je končala na 4. mestu, Sofia na 9. mestu in Alisa na 17. mestu.</p><p>Pri kadetinjah je zmagala Urša, Paula je bila tik za njo na 2. mestu, Mylana pa je končala na 6. mestu.</p><p>Tudi med mladinkami smo imeli zmagovalko, saj je Alja suvereno premagala ostala dekleta in se uvrstila na 1. mesto, Dora je osvojila odlično 3. mesto. V kategoriji mladink sta izven konkurence nastopali tudi Urša in Paula, ki sta prikazali čudovite vaje.</p><p>Zadnja kategorija tekmovanja so bile članice. Nika se je uvrstila na nehvaležno 4. mesto, Daša je končala na 6., Karina pa na 8. mestu.</p><p><a href= /></a> <a href= /></a> <a href= /></a> <a href= /></a></p></div><nav role=