Pred vrati je 33. MTM - največje mednarodno tekmovanje v ritmični gimnastiki v Centralno Evropski regiji

Natisni

Ljubljana, 5. oktober 2021: V soboto, 9. in nedeljo, 10. oktobra bo potekalo največje mednarodno tekmovanje v ritmični gimnastiki v Centralno Evropski regiji 33. MTM pod pokroviteljstvom FIG in GZS. Predstavilo se nam bo preko 250 tekmovalk. V soboto bo potekalo najprej tekmovanje deklic, kadetinj, mladink in članic A programa, popoldan bodo na vrsti najatraktivnejše: sestave z obročem in žogo elitne skupine mladink in članic FIG. V nedeljo zjutraj začnejo najmlajše, nato B program in za posladek sestave s kiji in trakom mladink in članic kategorije FIG. Vabljeni!

MTM KRG NARODNI DOM LJUBLJANA - mednarodno tekmovanje v ritmični gimnastiki - je najstarejše in najbolj prepoznavno tekmovanje v Centralno Evropski regiji, ki ga organizira Klub za ritmično gimnastiko NARODNI DOM LJUBLJANA.

MTM vsako leto gosti najboljše tekmovalke sveta - olimpijske in evropske prvakinje, svetovne prvakinje in podprvakinje. Gostili smo najboljše ritmičarke sveta, udeleženke Olimpijskih iger v Riu, med njimi tudi zmagovalko Olimpijskih iger, Margarito Mamun, svetovno prvakinjo 2018 Aleksandro Soldatovo, ter aktualno olimpijsko prvakinjo Linoy Ashram.

Tekmovanje poteka pod okriljem svetovne gimnastične zveze FIG, Gimnastične zveze Slovenije ter Mestne občine Ljubljana.

33. MTM bo potekal v Gimnastičnem centru Ljubljana, v obliki dvodnevnega tekmovanja. Predstavilo se nam bo preko 250 tekmovalk. V soboto bo potekalo najprej tekmovanje deklic, kadetinj, mladink in članic A programa, popoldan bodo na vrsti najatraktivnejše: sestave z obročem in žogo elitne skupine mladink in članic FIG. V nedeljo zjutraj začnejo najmlajše, nato B program in za posladek sestave s kiji in trakom mladink in članic kategorije FIG.

Urnik tekmovanja, štartna lista:  http://rgform.eu/event.php?id_prop=1623

Livestream: https://www.youtube.com/c/KRGNarodnidomSloveniaRhythmicGymnastics

Cena vstopnic: odrasli 10 €, otroci 5 €, družinska (max 2 odrasla + 2 otroka) 15 €; odrasli 2 dni 15 €.

Za vstop v dvorano je potrebno izpolnjevati pogoj PCT.


Vabimo vas k ogledu tekmovanja v Gimnastičnem centru Ljubljana in k športnemu navijanju!

 
 
 
 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.

Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in izvedbo mednarodnega tekmovanja 33. MTM Narodni dom Ljubljana!

 

Častni pokrovitelj 33. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Sponzorji:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

Program so podprli: