Ritmičarke Narodnega doma s petimi naslovi zaključile državno prvenstvo v skupinskih sestavah

Natisni

Maribor, 19. junij 2021: Tokratno državno prvenstvo v skupinskih sestavah se je odvijalo športni dvorani Tabor v Maribor pod okriljem Gimnastične zveze Slovenije in s pomočjo ŠK Favorit. Ritmičarke KRG Narodni dom so tokrat požele neverjeten uspeh in domov prinesle kar pet naslovov državnih prvakinj v različnih starostnih kategorijah. Naš klub so tudi tokrat zastopale vrhunske sodnice z mednarodnimi izkušnjami  Alena Yakubouskaya, Ana Rebov in Neža Celarc. V trenerski vlogi sta bili tokrat dolgoletni reprezentantki Saša Bilić in Aja Jerman.

 

V 1. skupini je med deklicami naslov državnih prvakinj brez rekvizita osvojila ekipa, v kateri so bile Mylana Obdula, Mariya Shcherbakova, Paula Loboda in Urša Kračman.

V 2. skupini pa so med mladinkami v kategoriji skupinskih sestav rekvizita po izbiri prav tako postale državne prvakinje ritmičarke KRG Narodni dom v postavi Naila Nuša Žigon, Ekaterina Križaj, Elizabeta Kastelec, Pia Ilijaš, Zarja Urek in Nika Kočevar Gregorič. Ista ekipa je zasedla 2. mesto v skupinski sestavi brez rekvizita.  Z žogami pa je 2. mesto osvojila ekipa v kateri so bile Živa Ogrin, Nika Jurca, Nika Eberl, Maša Bajt in Staša Bojanović.

V kategoriji kadetinj med pari/trojicami so 4. mesto osvojile KRG Narodni dom 2 v postavi Lija Švent, Neža Lavrič in Mila Habjan, ter 6. mesto ekipa KRG Narodni dom v postavi Anita Kozmus, Maša Nemec in Pilar Plavčak.

V kategoriji mladink med pari/trojicami imamo prav tako državne prvakinje, in sicer z obroči v postavi Naile Nuše Žigon, Anje Todič in Elizabete Kastelec.

V kategoriji članic med pari/trojicami smo prav tako osvojili naslov državnih prvakinj v postavi Gaja Patricija Ličina, Lara Oštarjaš in Polina Umnova.

Še en naslov državnih prvakinj pa so osvojile ritmičarke v absolutni kategoriji z obroči v postavi Kaja Artač, Lana Bahar, Eva Čakš, Špela Gašperut Pejovnik in Tinkara Pezdir Černe.

Rezultati 1. skupina

Rezultati 2. skupina

 

Čestitke trenerkam in ritmičarkam za vrhunske rezultate!

 
 
 
 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.

Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in izvedbo mednarodnega tekmovanja 33. MTM Narodni dom Ljubljana!

 

Častni pokrovitelj 33. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Sponzorji:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

Program so podprli: