20. Deleanu Cup FIG – po več kot enem letu prvo od večjih mednarodnih tekmovanj

Natisni

Bukarešta, 18. - 23. 5. 2021: 20. mednarodno tekmovanje v ritmični gimnastiki Deleanu je bilo prvo od večjih tekmovanje v koledarju FIG v letošnji sezoni. IZ našega kluba so se tekmovanja udeležile Aleksandra Podgoršek, Karin Gerkman Salauyova, Nika Zajc, Dora Valant in Alja Ponikvar. Tekmovalke sta spremljali Alena Yakubouskaya in Alena Salauyova.

V kategoriji NON FIG 2009 sta nastopila Alja Ponikvar in Dora Valant. Za njiju je to bilo prvo tekmovanje na tako visokem nivoju. Pomerili sta se med 16. tekmovalkami iz devetih držav. Najboljša vaja pri Alji je bila vaja z obročem, za katero je prejela oceno 12.300. Dori je uspela vaja s kiji z oceno 11.700.

V kategoriji FIG JUNIOR, med 65. tekmovalkami iz 16. držav, sta naš klub zastopali Nika Zajc in Karina Gerkman Salauyova. Najboljšo uvrstitev med slovenskimi dekleti priborila Nika s 40. mestom. Najbolje je tekmovala z obročem in prejela oceno 17.350. Karina je zasedla 46. mesto. Najvišjo oceno je dobila za vajo s trakom, in sicer 16.550.

V kategoriji FIG SENIOR, med 48. tekmovalkami, smo imeli predstavnico našega kluba Aleksandro Podgoršek, ki je zasedla 22. mesto. Po dolgem premoru odsotnosti tekmovanj zaradi epidemije, ki je trajal več kot eno leto, ni šlo vse po načrtih. Najvišjo oceno je dobila s trakom 18.100.

Čestitamo!

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 


 

Program so podprli: