Prvenstvena tekma posameznic v ritmični gimnastiki

Natisni

Ljubljana, 15. maj 2021: V organizaciji KRG Narodni dom Ljubljana in pod okriljem Gimnastične zveze Slovenije se je po več kot polletni prekinitvi oziroma preložitvi tekmovanj v soboto, 15. 5. 2021, v Gimnastičnem centru Ljubljana odvijala prvenstvena tekma v ritmični gimnastiki med posameznicami. Naš klub je bil zopet zelo uspešen, saj so dekleta osvojila kar 13 medalj.

V 1. skupini ritmične gimnastike sta v kategoriji deklic osvojili 1. mesto Paula Loboda in 2. mesto Urša Kračman, Mylana Obdula je bila 6. ter Mariya Shcherbakova 7. Med kadetinjami sta osvojili medalji Alja Ponikvar s 1. mestom ter Dora Valant, ki je bila 3. Juliji Vilhar je pripadalo 10. mesto. V kategoriji mladink je Nika Zajc dosegla 2. mesto, Karina Gerkman Salauyova 4. ter Daria Boldyreva 8. V članski kategoriji je 1. mesto dosegla Aleksandra Podgoršek.

V 2. skupini ritmične gimnastike je med kadetinjami s kolebnico 2. mesto dosegla Anita Kozmus, Julija Vrečar pa se je uvrstila na 7. mesto. S kiji je zmagala Maša Nemec, Lija Švent pa se je uvrstila na 13. mesto. Med mladinkami so s kolebnico dosegle 4. mesto Nika Eberl, 5. Nika Jurca ter mesto za njo, na 6. mestu, Živa Ogrin. Pia Ilijaš si je priborila 8. mesto. V kategoriji mladink se je na 1. mesto uvrstila Nika Kočevar Gregorič. V vaji z žogo med mladinkami so bile uspešne Zarja Urek s 7. mestom, Staša Bojanović je bila 8. ter Ema Varja Nose 9. Največ medalj  pa so dobile članice. S kolebnico je 1. mesto osvojila Kaja Artač in 2. mesto Špela Gašperut Pejovnik. Z žogo se je Lana Bahar uvrstila na 4. mesto. S trakom pa sta bili uspešni Katrin Jelerčič, ki je bila na 1. mestu ter Eva Čakš, ki je osvojila 3. mesto.

Vsem dekletom čestitke! Prav tako pa sodnicam Aleni Yakubouski, Andrei Žegarac in Ani Rebov, ter trenerkam Aleni Salauyovi in Saši Bilić, ki so dekleta spremljale  na tekmovanju.

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 


 

Program so podprli: