Ritmičarke Narodnega doma uspešne na 2. prvenstvenem tekmovanju v individualnih sestavah

Natisni

Maribor, 26. september 2020: V Športni dvorani Lukna je pod okriljem Gimnastične zveze Slovenije potekala 2. prvenstvena tekma v ritmični gimnastiki. Pomerile so se telovadke v individualnih sestavah. Iz našega kluba so tekmovale: Alja Ponikvar, Dora Valant, Urša Kračman, Pilar Plavčak, Paula Loboda, Mylana Obdula, Julija Vilhar, Mariya Shcherbakova, Nika Zajc, Karina Gerkman Salauyova, Anna Sitki, Darya Boldyreva, Aleksandra Podgoršek, Nika Gregorič Kočevar, Alexandra Korchagina, Zarja Urek, Maša Nemec, Lija Švent, Staša Bojanović, Katrin Jelerčič, Živa Ogrin, Pia Iljaš, Nika Eberl, Kaja Artač, Sara Koprivec, Lana Bahar in Eva Čakš. Tekmovalke so spremljale v vlogi sodnic  Alena Yakubouskaya, Andrea Žegarac in Ana Rebov, v vlogi trenerk pa Alena Salauyova, Saša Bilić in Aja Jerman.

1. skupina ritmične gimnastike

V kategoriji deklic so naše barve branile Alja Ponikvar, Dora Valant, Urša Kračman, Pilar Plavčak, Paula Loboda, Mylana Obdula, Julija Vilhar in Mariya Shcherbakova. Alja je v mnogoboju zmagala, Dora je bila druga. Urša je zasedla 5. mesto, mesto nižje se je uvrstila Pilar. Paula je zasedla 8. mesto, Mylana je bila 14., Julija 17., Mariya pa je zasedla 19. mesto.

V kategoriji kadetinj je tekmovala Nika Zajc, ki se je v mnogoboju uvrstila na peto mesto.

V kategoriji mladink so tekmovale Karina Gerkman Salauyova, Anna Sitki in Darya Boldyreva. Karina je zasedla prvo mesto, Anna je bila tretja, Darya je zasedla 5. mesto.

V kategoriji članic je tekmovala Aleksandra Podgoršek in zmagala.

 

2. skupina ritmične gimnastike

V kategoriji kadetinj so tekmovale Nika Gregorič Kočevar, Alexandra Korchagina, Zarja Urek, Maša Nemec, Lija Švent in Staša Bojanović. Nika je tekmovala s kolebnico in se uvrstila na tretje mesto. Alexandra in Zarja sta tekmovali z žogo. Alexandra je bila tretja, Zarja peta. Maša, Lija in Staša so tekmovale s kiji. Maša je osvojila zlato, Lija in Staša sta si delili četrto mesto.

V kategoriji mladink so tekmovale Katrin Jelerčič, Živa Ogrin, Pia Iljaš in Nika Eberl. Katrin je tekmovala z obročem in zmagala. Živa in Pia sta tekmovali s kiji. Živa je zmagala, Pia je osvojila srebro. Nika je tekmovala s trakom in se uvrstila na najvišjo stopničko.

Kaja Artač, Sara Koprivec, Lana Bahar in Eva Čakš so tekmovale v kategoriji članic. Kaja in Sara sta tekmovali z obročem in si delili prvo mesto. Lana je tekmovala z žogo in zasedla četrto mesto. Eva je s kiji zasedla tretje mesto.

Rezultati

Galerija


Čestitamo!

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 


 

Program so podprli: