Dream Tim Cup

Natisni

Ljubljana, 5. – 8. marec 2020: V organizaciji Kluba za ritmično gimnastiko Tim je potekalo tekmovanje v ritmični gimnastiki, ki so se ga udeležile tudi tekmovalke Kluba za ritmično gimnastiko Narodni dom Ljubljana.


V kategoriji članic so tekmovale Kaja Artač, Sara Koprivec, Eva Čakš in Lana Bahar. Kaja je bila prva z obročem in druga z žogo. Sara je zmagala s kolebnico, z obročem je zasedla drugo mesto. Eva je bila druga s kiji in šesta z obročem. Lana je zmagala s trakom, s kiji pa je osvojila tretje mesto.

V kategoriji mladink letnika 2005 sta tekmovali Gaja Patricija Ličina in Katrin Jelerčič. Gaja Patricija je bila prva s kiji in druga z obročem. Katrin je bila nepremagljiva s trakom in četrta s kiji.

V kategoriji mladink letnika 2006 so tekmovale Živa Ogrin, Nika Eberl, Nika Jurca in Pia Ilijaš. Živa je bila tretja s kiji, Nika Eberl prva s trakom, Nika Jurca sedma s kiji, Pia je osvojila šesto mesto s kiji.

V kategoriji mladink letnika 2007 sta tekmovali Nika Kočevar Gregorič in Ekaterina Križaj. Nika je bila druga s kolebnico in četrta z obročem. Ekaterina je tekmovala s kiji in osvojila peto mesto.

Tekmovalke sta spremljali sodnica Ana Rebov in trenerka Teja Leskovšek.

Galerija


Čestitamo!

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 


 

Program so podprli: