21. Challenge Tournament

Natisni

Ljubljana, 9. – 10. november 2019: V organizaciji KŠRG Šiška je potekalo 21. mednarodno tekmovanje »Challenge«. Barve Narodnega doma Ljubljana so branile Karina Gerkman Salauyova, Kaja Artač, Gaja Patricija Ličina, Lara Oštarjaš, Katrin Jelerčič, Daria Bliznetsova, Urša Kračman, Mylana Obdula, Klara Norčič, Amelia Orikhovskaya, Julija Perhavec, Paula Loboda, Lora Rubba, Kaja Jelčič, Daria Boldyreva, Alja Ponikvar, Dora Valant, Pilar Plavčak, Mariya Shcherbakova in Alisiia Klimova. Anna Sitki pa je tekmovala izven kategorije.

21. Challenge Tournament FIG

V kategoriji mladink je barve Narodnega doma branila Karina Gerkman Salauyova. V mnogoboju je zasedla 15. mesto (42.650). S sestavo s kiji se je uvrstila v finalno tekmovanje, kjer je zasedla 8. mesto.

Anna Sitki je tekmovala izven kategorije in skupno dosegla oceno 50.800.

21. Challenge Tournament – A program

V kategoriji mlajših deklic sta tekmovali Mariya Shcherbakova in Alisiia Klimova. Mariya je bila v mnogoboju osma (6. m. brez rekvizita, 5. m. obroč), Alisiia pa 11. (7. m. brez rekvizita, 3. m. kolebnica).

Alja Ponikvar, Dora Valant in Pilar Plavčak so tekmovale v kategoriji deklic. Alja je bila v mnogoboju deveta (9. m. brez rekvizita, 1. m. kolebnica), Dora je zasedla 10. mesto (8. m. brez rekvizita, 5. m. žoga), Pilar je v mnogoboju osvojila 13. mesto (15. m. brez rekvizita, 4. m. obroč).

Daria Boldyreva je tekmovala v kategoriji kadetinj in v mnogoboju zasedla 11. mesto (8. m. obroč, 17. m. žoga, 4. m. kiji).

21. Challenge Tournament – B program

Kaja Artač, Gaja Patricija Ličina, Lara Oštarjaš in Katrin Jelerčič so naše barve branile v kategoriji mladink. Kaja je bila prva z obročem, Gaja Patricija je osvojila četrto mesto s kiji, Lara je bila s kiji peta, Katrin pa s kiji šesta.

Daria Bliznetsova, Urša Kračman, Mylana Obdula, Klara Norčič, Amelia Orikhovskaya, Julija Perhavec, Paula Loboda, Lora Rubba, Kaja Jelčič so tekmovale v kategoriji mlajših deklic, v kateri so se mlajše deklice pomerile s sestavo brez rekvizita. Daria je bila peta, Urša sedma, Mylana 10., Klara 13., Amelia 14., Julija in  Paula 18., Lora 23. in Kaja 24.

Rezultati: http://172.104.246.10/resultx.php?id_prop=1575

Čestitamo!

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 


 

Program so podprli: