Ritmičarke Narodnega doma še dvanajstič pokalne prvakinje

Natisni

Ljubljana, 16. november 2019: V organizaciji Kluba za ritmično gimnastiko Narodni dom Ljubljana in pod okriljem Gimnastične zveze Slovenije je potekalo največje domače ekipno tekmovanje v ritmični gimnastiki – Ekipni pokal Slovenije. Ekipe so se pomerile v treh kategorijah: absolutna kategorija prve skupine ritmične gimnastike, mlajše kategorije prve skupine ter absolutna kategorija druge skupine ritmične gimnastike. V vseh kategorijah so naše telovadke, varovanke Alene Yakubouskaye, Alene Salauyove in Ane Rebov, osvojile naslov pokalnih prvakinj.

V absolutni kategoriji prve skupine ritmične gimnastiki smo imeli dve skupini, ki sta branili barve Narodnega doma. Anna Sitki, Aja Jerman Bukavec in Aleksandra Podgoršek so prepričljivo osvojile naslov državnih pokalnih prvakinj in tako ohranile ekipni pokal v rokah našega kluba že dvanajstič zapored. Drugo ekipo so zastopale Karina Gerkman Salauyova, Polina Umnova, Daria Boldyreva in Nika Zajc. Ekipno so se uvrstile na peto mesto.

V mlajši kategoriji prve skupine ritmične gimnastike smo imeli ravno tako dve ekipi. Dora Valant in Alja Ponikvar sta osvojili naslov državnih pokalnih prvakinj. Druga ekipa v sestavi Julija Vilhar, Alisiia Klimova, Mariya Shcherbakova in Pilar Plavčak pa je bila peta.

V absolutni kategoriji druge skupine ritmične gimnastike smo imeli tri ekipe. Ritmičarke Gaja Patricija Ličina, Lara Oštarjaš in Katrin Jelerčič so postale pokalne prvakinje. Tretje mesto pa so osvojile Kaja Artač, Lana Bahar, Eva Čakš in Sara Koprivec. Ekipa v sestavi Elizabeta Kastelec, Zarja Urek, Nika Gregorič Kočevar, Naila Nuša Žigon in Anja Todič je zasedla sedmo mesto.

Rezultati: http://172.104.246.10/resultx.php?id_prop=1611

O Ekipnem pokalu Slovenije tudi: https://www.sta.si/2698443/ritmicarke-narodnega-doma-se-dvanajstic-pokalne-prvakinje


Čestitamo!

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 


 

Program so podprli: