Z odličji tudi iz Madžarske

Natisni

Budimpešta, 19. – 20. oktober 2019: V glavnem mestu Madžarske je potekalo 11. mednarodno tekmovanje v ritmični gimnastiki, Victoria. Tekmovanja so se udeležile Anna Sitki, Polina Umnova, Daria Boldyreva, Karina Gerkman Salauyova, Alisia Klimova, Mariya Shcherbakova, Alja Ponikvar, Dora Valant, Pilar Plavčak in Julija Vilhar. Tekmovalke sta spremljali Alena Salauyova in Alena Julija. Tekmovalke sta spremljali Alena Salauyova in Alena Yakubouskaya. Za večino deklet je bila to prva letošnja preizkušnja.


Tekmovanje so začele mladinke, ki so tekmovali z dvema vajama. Anna Sitki (letni 2005) je zmagala v mnogoboju, nepremagljiva je bila tudi posamično s sestavama s kolebnico in žogo. Polina Umnova (letnik 2005) je bila v mnogoboju tretja, druga s kolebnico in žogo. Daria je tekmovala v kategoriji letnika 2006 in v mnogoboju zmagala. Prva je bila tudi posamično s sestavo s kolebnico in sestavo z žogo. Karina Gerkman Salauyova (letnik 2006) je v mnogoboju osvojila drugo mesto. S sestavo s kolebnico je bila tretja, s kiji pa je osvojila najvišjo stopničko.

Popoldanske nastope je začela naša najmlajša Alisia Klimova, ki je tekmovala z vajo brez rekvizita in osvojila tretje mesto.

Mariya Shcherbakova je bila v mnogoboju tretja, s sestavo brez rekvizita je bila druga in s kolebnico prva.

Največ naših tekmovalk je tekmovalo v kategoriji letnika 2009. Tekmovale so s sestavo brez rekvizita in sestavo z rekvizitom po izboru. Alja Ponikvar je zmagala v mnogoboju, druga je bila s sestavo brez rekvizita in prva s kolebnico. Dora Valant je bila v mnogoboju druga, s sestavo brez rekvizita je zmagala, z obročem je bila druga. Pilar Plavčak je v mnogoboju osvojila četrto mesto, s sestavama brez rekvizita in kolebnico je bila tretja. Julija Vilhar je bila v mnogoboju deveta, brez rekvizita je osvojila peto mesto, s kolebnico pa je zmagala.

Galerija

Čestitamo!

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 


 

Program so podprli: