FIG-ovo tekmovanje v Guadalajari še zadnja preizkušnja pred Evropskim prvenstvom

Natisni

Guadalajara, 3. – 5. maj 2019: V španskem mestu Guadalajara je potekalo tekmovanje World Challenge Cup, tako rekoč še zadnje veliko tekmovanje pred Evropskim prvenstvom v ritmični gimnastiki. Tekmovanja sta se z individualnimi sestavami udeležili Aleksandra Podgoršek in Aja Jerman Bukavec. S skupinskimi sestavami pa sta v ekipi Slovenije iz Narodnega doma Ljubljana tekmovali tudi Teja Leskovšek in Anja Mavrič.

V močni konkurenci najboljših ritmičark je bila Aleksandra v mnogoboju deveta. S sestavo s trakom se je uvrstila v finale in zasedla šesto mesto. Aja je v mnogoboju zasedla 40. mesto.

V mnogoboju je zmagala Rusinja Aleksandra Soldatova, druga je bila njena rojakinja Ekaterina Selezneva, tretje mesto je zasedla Italijanka Aleksandra Agiurgiuculese.

Slovenija se je s skupinskimi sestavami z rekviziti  mnogoboju uvrstila na deseto mesto. Zmagala je ekipa Italije, druga je bila Bolgarija in tretja Rusija.

Rezultati


Čestitamo!

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 


 

Program so podprli: