2. Prvenstveno tekmovanje v ritmični gimnastiki – posameznice

Natisni

Ljubljana, 23. marec 2019: V Gimnastičnem centru Ljubljana je potekalo drugo prvenstveno tekmovanje v ritmični gimnastiki za posameznice. Iz Kluba za ritmično gimnastiko Ljubljana so tekmovale v 1. Skupini ritmične gimnastike: Aleksandra Podgoršek, Aja Jerman Bukavec, Anna Sitki, Ajša Uhan, Polina Umnova, Maša Bajt, Daria Boldyreva, Nika Zajc, Karina Gerkman Salauyova, Staša Bojanović, Dora Valant, Alja Ponikvar; v 2. skupini ritmične gimnastike: Sara Koprivec, Tinkara Pezdir Černe, Eva Čakš, Kaja Artač, Špela Gašperut Pejovnik, Gaja Patricija Ličina, Lana Bahar, Lara Oštarjaš, Katrin Jelerčič, Laura Štepec Soss, Nika Kočevar Gregorič, Nika Eberl, Nika Jurca, Ekaterina Križaj, Aleksandra Korchagina, Leja Dejak, Ema Varja Nose, Živa Ogrin in Anja Jevšenak.

Prva skupina ritmične gimnastike:

Med članicami sta iz našega kluba barve Narodnega doma zastopali Aleksandra Podgoršek in Aja Jerman Bukavec. Aleksandra je bila v mnogoboju druga, Aja četrta.

Med mladinkami smo imeli tri predstavnice: Anna Sitki, Ajša Uhan in Polina Umnova. Anna je zasedla drugo mesto, Ajša je bila šesta, Polina sedma.

V kategoriji kadetinj so tekmovale Maša Bajt, Daria Boldyreva, Nika Zajc, Karina Gerkman Salauyova in Staša Bojanović. Maša je zmagala, Daria je bila druga, Nika deseta, Karina je osvojila 11. mesto, Staša pa je bila 22.

Dora Valant in Alja Ponikvar sta tekmovali v kategoriji deklic. Dora je bila 12., Alja 13.

Druga skupina ritmične gimnastike:

V kategoriji članic so tekmovale Sara Koprivec, Tinkara Pezdir Černe in Eva Čakš. Sara je bila z obročem tretja, Tinkara s kolebnico prva, Eva je zmagala s kiji.

V kategoriji mladink smo imeli sedem predstavnic Narodnega doma: Kaja Artač, Špela Gašperut Pejovnik, Gaja Patricija Ličina, Lana Bahar, Lara Oštarjaš, Katrin Jelerčič in Laura Štepec Soss. Kaja je zmagala z žogo, Špela je bila prva s kolebnico, Gaja Patricija je osvojila tretje mesto s kiji, Lana je bila s kiji četrta. S kiji sta tekmovali tudi Lara in Katrin. Lara je bila peta, Katrin pa mesto nižje. Laura je tekmovala z žogo in osvojila 12. mesto.

V kategoriji kadetinj je naše barve branilo kar devet ritmičark: Nika Kočevar Gregorič, Nika Eberl, Nika Jurca, Ekaterina Križaj, Aleksandra Korchagina, Leja Dejak, Ema Varja Nose, Živa Ogrin in Anja Jevšenak. Nika Kočevar Gregorič je bila z obročem četrta, Nika Eberl pa s kolebnico prva. Nika Jurca je s kolebnico osvojila tretje mesto, Ekaterina pa je ravno tako s kolebnico zasedla četrto mesto. Aleksandra je tekmovala z žogo in zasedla osmo mesto. Z žogo sta tekmovali tudi Leja in Ema Varja. Leja je bila deveta, Ema Varja deseta. Živa in Anja sta tekmovali z obročem. Živa je osvojila osmo mesto, Anja je bila 11.

Rezultati

Čestitamo!

 

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 

 

Program so podprli: