Aleksandra v močni konkurenci v Bakuju 27.

Natisni

Baku, 26. – 28. april 2019: Konec tedna je potekal zadnji, četrti WC pokal. Udeležba je bila tokrat najmočnejša, saj bo Baku letos gostil tako Evropsko prvenstvo v sredini maja, kot Svetovno prvenstvo v ritmični gimnastiki sredi septembra. Slovenijo sta zastopali najboljši slovenski reprezentantki, Aleksandra Podgoršek in Ekaterina Vedeneeva, obe tudi potnici na EP, ki bo čez 14 dni.

"Aleksandra je tekmovala dobro, razen sestave s kiji, v kateri ni izvedla nekaj težin s telesom in rekvizitom, kar se je poznalo na oceni in končni uvrstitvi. Skupno je bila 27., najvišje se je uvrstila s sestavo s trakom, in sicer na 17. mesto," je povedala Alena Yakubouskaya, strokovna vodja Kluba za ritmično gimnastiko Narodni dom Ljubljana.

V mnogoboju sta si prvi dve mesti priborili Rusinji, dvojčici Averina – zmagala je Dina, Arina je bila druga. Bron pa je osvojila Ukrajinka Vlada Nikolchenko.


Prihajajoči konec tedna bosta Aleksandra in Aja Jerman Bukavec tekmovali na World Challenge Cup-u v Guadalajari, v Španiji.

Rezultati

Čestitamo!

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 


 

Program so podprli: