Minnie Cup v Budimpešti

Natisni

Budimpešta, 20. - 21. april 2019: Na mednarodnem tekmovanju v ritmični gimnastiki Minnie so barve  Narodnega doma uspešno predstavljale: Alisiia Klimova, Maria Shcherbakova, Pilar Plavčak, Dora Valant, Daria Boldyreva in Anna Sitki.

Alissia, ki je tekmovala v kategoriji letnika 2012 A programa ritmične gimnastike, je s sestavo brez rekvizita osvojila drugo mesto.

Maria je tekmovala v kategoriji letnika 2011 A programa ritmične gimnastike in s sestavo s kolebnico osvojila drugo mesto.

Druga je bila tudi Pilar, ki je tekmovala s sestavo z obročem v A programu letnika 2009. V isti kategoriji je tekmovala tudi Dora in osvojila tretje mesto.

Daria je tekmovala v kategoriji kadetinj letnika 2006. Kadetinje A programa so se pomerile z dvema sestavama z rekvizitoma po izboru. Daria je tekmovala s sestavama z žogo in trakom in se v mnogoboju uvrstila na četrto mesto.

Anna je tekmovala v kategoriji mladink letnika 2005, A programa ritmične gimnastike. Pomerile so se s tremi sestavami z rekviziti po izboru. Anna je v mnogoboju s sestavami s kolebnico, žogo in kiji osvojila prvo mesto.

Rezultati

Čestitamo!

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 


 

Program so podprli: