FIG World Cup v Sofiji

Natisni

Sofija, 12. – 14. april 2019: V glavnem mestu Bolgarije je potekalo veliko tekmovanje v ritmični gimnastiki »FIG World Cup«. Z individualnimi sestavami sta barve Slovenije zastopali Aleksandra Podgoršek in Aja Jerman Bukavec, v skupinski sestavi pa sta iz našega kluba tekmovali Teja Leskovšek in Anja Mavrič.

Aleksandra se je v mnogoboju uvrstila na 20. mesto. Najboljšo oceno je prejela za sestavo z žogo (17,950), nekoliko nižjo pa za sestavo z obročem (17,2). Aja se je v mnogoboju uvrstila na 58. mesto. Najvišjo oceno je prejela za sestavo s kiji (15,1).

Posamično je v mnogoboju zmagala Rusinja Aleksandra Soldatova, druga je bila Izraelka Linoy Ashram, bron je osvojila Bolgarka Katrin Taseva.

Slovenija se je s skupinsko sestavo v mnogoboju uvrstila na 12. mesto. Slovenska ekipa, v kateri sta tudi Anja Mavrič in Teja Leskovšek, je osvojila najvišjo oceno za kombinirano sestavo s tremi obroči in dvema kijema, in sicer 17,2. V mnogoboju je zmagala skupina iz Bolgarije, druga je bila skupina iz Italije, tretje mesto je osvojila skupina iz Japonske.

Rezultati

Galerija

Čestitamo!

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 


 

Program so podprli: