Grand Prix in 24. Deriugina Cup

Natisni

Kijev, 13. – 17. marec 2019: V glavnem mestu Ukrajine sta potekali dve veliki mednarodni tekmovanji v ritmični gimnastiki – tekmovanje za veliko nagrado Kijev in Deriugina Cup. Na prvem je barve Slovenije zastopala Aleksandra Podgoršek z individualnimi sestavami, Teja Leskovšek in Anja Mavrič pa s skupinskimi sestavami. Na tekmovanju Deirugina pa je tekmovala Aja Jerman Bukavec.

Aleksandra Podgoršek (arhiv KRG Narodni dom Ljubljana)

Aja Jerman Bukavec (arhiv KRG Narodni dom Ljubljana)

Aleksandra, ki se je udeležila tekmovanja v Grand Prix, je v mnogoboju zasedla 18. mesto.  Najvišjo oceno (17,7) je dosegla za sestavo z obročem in se z obročem tudi uvrstila v finalno tekmovanje. V finalih se je uvrstila na osmo mesto.

V skupinski sestavi sta iz Narodnega doma tekmovali tudi Teja Leskovšek in Anja Mavrič. Slovenija je bila v mnogoboju osma, ravno tako v finalnih tekmovanjih v sestavi z žogami in v kombinirani sestavi z obročem in kiji.

Aja se je udeležila tekmovanja Deriugina in se v mnogoboju uvrstila na 21. mesto. Tudi Aja je prejela najvišjo oceno za sestavo z obročem, in sicer 16,650.

Podrobneje

Rezultati

Čestitamo!

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 

 

Program so podprli: