20. Challenge Tournament

Natisni

Ljubljana, 10. in 11. november 2018: V organizaciji KŠRG Šiška je potekalo že 20. mednarodno tekmovanje v ritmični gimnastiki - "Challenge Tournament". Tekmovanja so se udeležile tudi ritmičarke 1. in 2. skupine Narodnega doma. V 1. skupini so tekmovale Anna Sitki, Dora Valant, Pilar Plavčak in Alisiia Klimova; v 2. skupini pa Sara Koprivec, Tinkara Pezdir Černe, Kaja Artač, Špela Gašperut Pejovnik, Lana Bahar, Lara Oštarjaš, Gaja Patricija Ličina, Laura Štepec Soss, Ema Varja Nose in Ekaterina Križaj.Tekmovalke so zastopale Alena Yakubouskaya, Alena Salauyova in Ana Rebov.

Ritmičarke Narodnega doma na 20. turnirju Challenge

Anna Sitki je tekmovala v kategoriji letnika 2005. Dekleta so se pomerila s tremi sestavami z rekvizitom. V mnogoboju je bila šesta (posamično z žogo 6. m., kiji 4. m., trak 2. m.).
Dora Valant in Pilar PLavčak sta tekmovali v kategoriji letnika 2009, in sicer s sestavo brez rekvizita. Dora je bila tretja, Pilar deveta. Naša najmlajša predstavnica v 1. skupini, Alisiia Klimova, je tekmovala v kategoriji Mini (letnik 2011) in s sestavo brez rekvizita osvojila nehvaležno četrto mesto. Za vse je bila to prva tekma v novi tekmovalni sezoni.

Med članicami 2. skupine sta naše barve zastopali Sara Koprivec in Tinkara Pezdir Černe. Sara je bila s sestavo s kolebnico četrta, z obročem peta. Tinkara je tekmovala s kolebnico in bila druga. Mladinke letnika 2004, ki so branile barve našega kluba, Kaja Artač, Špela Gašperut Pejovnik in Lana Bahar, so zasedle naslednja mesta: Kaja je bila z obročem druga, Špela sedma, Lana pa je bila s kiji prva. Med kadetinjami druge skupine (letnik 2005) Narodnega doma so tekmovale Lara Oštarjaš, Gaja Patricija Ličina in Laura Štepec Soss. Lara je bila z žogo prva, Gaja Patricija s kiji druga in Laura z obročem druga. Ema Varja Nose in Ekaterina Križaj sta tekmovali v kategoriji kadetinj letnika 2006. Ema Varja je bila z žogo peta, enako mesto je dosegla tudi Ekaterina, in sicer z obročem.


Čestitamo!

KRG Narodni dom Ljubljana
 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 

 

Program so podprli: