Rondo Cup 2018 prva preizkušnja za naše tekmovalke A programa in druga za tekmovalke B programa

Natisni

Osijek, 20. in 21. oktober 2018: V organizaciji Kluba za ritmično gimnastiko Rondo Osijek je potekalo 11. mednarodno tekmovanje v ritmični gimnastiki. Dekleta A in B programa so se pomerila z individualnimi in skupinskimi sestavami. Naš klub so v soboto zastopale Anja Mavrič, Polina Umnova, Ajša Uhan, Daria Boldyreva in Mariya Shcherbakova; s skupinsko sestavo pa Mylana Obdula, Urša Kračman Urša, Amelia Orikhovskaya, Daria Bliznetsova in Paula Loboda;  V nedeljo sta naš klub v B programu zastopali Sara Koprivec in Lana Bahar.

Tekmovalke A programa in ...

tekmovalki B programa

Rondo Cup je bilo za tekmovalke A programa tako rekoč prvo tekmovanje v sezoni 2018/2019. Naša najmlajša udeleženka Mariya Shcherbakova, ki je tekmovala v kategoriji mlahših deklic, je nastopila z novo sestavo brez rekvizita in osvojila 4. mesto.

Četrto mesto v mnogoboju je osvojila tudi Daria Boldyreva v kategoriji kadetinj. Daria je tekmovala s sestavo s kiji (4. mesto) in trakom (1. mesto).

Najmočnejša in najštevilčnejša udeležba je bila v kategoriji mladink. Naše barve so zastopale Anja Mavrič, Polina Umnova in Ajša Uhan. Najbolje se je tokrat odrezala Polina, ki je bila v mnogoboju odlična peta, s trakom pa je osvojila bronasto medaljo (žoga 6. m. kiji 5. m.). Ajša je v mnogoboju osvojila deveto mesto, z žogo pa je bila odlična druga (kiji 15. m., trak 5. m.). Ponesrečen nastop je imela Anja, ki je v mnogoboju osvojila 16. mesto (5. m. obroč, 17. m. kiji, 11. m. trak).

S skupinsko sestavo brez rekvizita so tekmovale mlajše deklice Mylana Obdula, Urša Kračman Urša, Amelia Orikhovskaya, Daria Bliznetsova in Paula Loboda in osvojile drugo mesto.

V B programu sta naše barve branili Sara Koprivec in Lana Bahar. Sara je v članski kategoriji osvojila skupno tretje mesto, z obročem je bila prva, s kolebnico druga. Lana je bila v kategoriji kadetinj skupno 12., s trakom je osvojila drugo mesto, s kiji je bila sedma.

Čestitamo!

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 


 

Program so podprli: