Aleksandra Podgoršek in Ekaterina Vedeneeva v Sofiji z odliko s trakom

Natisni

Sofija, 13. september 2018:Slovenski reprezentantki v ritmični gimnastiki Aleksandra Podgoršek in Ekaterina Vedeneeva sta zadnji dan ekipnega tekmovanja SP z odliko opravili nastopa s trakom. Državna prvakinja Aleksandra Podgoršek je pred nastopi zadnje skupine z oceno 16,200 točke med 76 tekmovalkami na devetem mestu, Ekaterina Vedeneeva pa s 16,450 na sedmem. Z nastopi je zadovoljna tudi glavna trenerka slovenske reprezentance, Alena Salauyova.

Danes sta imeli slovenski ritmičarki na 36. svetovnem prvenstvu v Sofiji na sporedu še kvalifikacije s trakom. Obe sta sestavi oddelali brez napak in zasluženo prejeli visoki oceni; s trakom so ocene za točko ali dve nižje kot pri preostalih rekvizitih. Tudi ekipno je Slovenija pred zadnjo skupino nastopajočih na desetem mestu. Cilj je bil izboljšanje rezultata z zadnjega ekipnega SP 2015 - 25. mesto -, kar bo Slovenkam, v reprezentanci je poleg 24-letne Ekaterine in 17-letne Aleksandre tudi 17-letna Anja Tomazin, nedvomno uspelo.

Več:

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 

 

Program so podprli: