5. MT Mini Mimi

Natisni

Ljubljana, 9. junij 2018: V organizaciji Kluba za ritmično gimnastiko Narodni dom Ljubljana je v Gimnastičnem centru potekal peti mednarodni turnir Mini Mimi. Tekmovanja se je udeležilo preko 100 ritmičark iz Avstrije, Bosne in Hercegovine in Slovenije. Tekmovalke A in B programa ritmične gimnastike so se pomerile v skupinskih in individualnih sestavah. Barve našega kluba so zastopale: Anja Todič, Iva Šurlan, Marija Antončič, Zarja Urek, Nuša Naila Žigon, Nika Kočevar Gregorič, Daria Bliznetsova, Amelia Orikhovskaya, Živa Jug, Hana Ferhatbegović, Amelie Soklič, Lara Zupančič, Nina Zupančič, Brina Jančar, Inna Ličina, Lucija Gliha, Kim Kreft, Julija Vilhar, Anita Kozmus, Maria Koroleva, Estera Erzar, Ula Pernovšek, Gaja Baša, Nuša Sodja, Živa Meža, Paula Loboda, Mylana Obdula, Klara Norčič, Urša Kračman, Julija Geiger, Pilar Rubba, Pilar Plavčak, Tija Avdič, Mariya Shcherbakova, Ema Valant, Dora Valant, Tija Vrbec, Alja Ponikvar, Živa Ogrin, Nika Eberl, Nika Jurca, Ekaterina Križaj, Brina Dolenc, Leja Dejak, Varja Ema Nose, Tinkara Pezdir Černe, Špela Gašperut Pejovnik, Lana Bahar, Kaja Artač, Eva Čakš, Gala Koren, Kim Uhliř Selan, Lija Švent, Elizabeta Kastelec, Ema Šiška, Gaja Patricija Ličina, Lara Oštarjaš, Neja Raspet, Veronika Šprager, Laura Štepec Soss, Alexandra Korchagina, Benjamina Vučko, Elizabet Syndorchuk, Nika Jurca, Katrin Jelerčič, Neja Raspet, Urša Stražišar, Sara Koprivec, Alisiia Klimova, Anna Sitki, Ajša Uhan, Polina Umnova, Ajda Garbajs, Karina Gerkman Salauyova, Maša Bajt, Daria Boldyreva. Tekmovalke so spremljale Ana Rebov, Alena Yakubouskaya, Alena Saluyova, Erika Rakuša, Marjeta Kline Suzič, Neža Celarc, Nika Pavlina Cirman, Saša Bilič, Ela Erhatič. Tekmovalke so spremljale Alena Yakubouskaya, Alena Salauyova, Ana rebov, Neža Celars, Erika Rakuša, Marjeta Kline Suzič in Andrea Žegarac.

Tekmovalke Narodnega doma zadovoljnje z rezultati na 5. Mini Mimi

V dopoldanskem delu je potekalo tekmovanje s skupinskimi sestavami B in A programa ritmične gimnastike.

V kategoriji deklice B programa (letnik 2007 in mlajše) so deklice Anja Todič, Iva Šurlan, Marija Antončič, Zarja Urek, Nuša Naila Žigon in Nika Kočevar Gregorič s skupinsko sestavo osvojile tretje mesto.

V kategoriji Mini Mimi B programa (letnik 2010 in mlajše) sta naš klub zastopali dve skupini. Skupina KRG Narodni dom, v sestavi Daria Bliznetsova, Amelia Orikhovskaya, Živa Jug, Hana Ferhatbegović in Amelie Soklič, je osvojila drugo mesto. Skupina KRG Narodni dom E, v sestavi Lara Zupančič, Nina Zupančič, Brina Jančar, Inna Ličina in Lucija Gliha, je osvojila četrto mesto.

V kategoriji Mimi B programa ritmične gimnastike (letnik 2009 in mlajše) sta naše barve s skupinskimi sestavami branili dve skupini, in sicer KRG Narodni dom A (Kim Kreft, Julija Vilhar, Anita Kozmus in Maria Koroleva) in KRG Narodni dom E (Estera Erzar, Ula Pernovšek, Gaja Baša, Nuša Sodja in Živa Meža). Skupina KRG Narodni dom A je osvojila drugo mesto, skupina KRG Narodni dom E je bila sedma.

V kategoriji Mini Mimi A programa ritmične gimnastike letnik 2010 in mlajše) je skupina KRG Narodni dom (Paula Loboda, Mylana Obdula, Klara Norčič, Urša Kračman) osvojila prvo mesto. Prvo mesto so osvojile tudi mlajše deklice (kategorija Mimi A, 2009 in mlajše) , Julija Geiger, Pilar Rubba, Pilar Plavčak, Tija Avdič in Mariya Shcherbakova. Najvišjo stopničko so si delile še s skupino ŠD Moste. Prvo mesto so s skupinsko sestavo osvojile tudi deklice A programa ritmične gimnastike (Ema Valant, Dora Valant, Tija Vrbec, Alja Ponikvar.

Kadetinje B programa ritmične gimnastike (letnik 2006 in mlajše) so se pomerile s skupinsko sestavo z rekvizitom. Barve KRG Narodni dom so branile Živa Ogrin, Nika Eberl, Nika Jurca, Ekaterina Križaj, Brina Dolenc, Leja Dejak in Varja Ema Nose. S skupinsko sestavo z obročem so osvojile prvo mesto.

S skupinsko sestavo z obročem so bile nepremagljive tudi mladinke in članice Tinkara Pezdir Černe, Špela Gašperut Pejovnik, Lana Bahar, Kaja Artač in Eva Čakš.

Med pari in trojicami, v kategoriji kadetinj letnika 2006 sta Gala Koren in Kim Uhliř Selan s sestavo z obročem osvojili prvo mesto. Trojica Lija Švent, Elizabeta Kastelec in Ema Šiška pa je osvojila tretje mesto. V kategoriji kadetinj letnika 2005, pari in trojice, sta naš klub zastopali dve skupini. Trojica Gaja Patricija Ličina, Lara Oštarjaš in Neja Raspet je osvojila prvo mesto. Veronika Šprager in Laura Štepec Soss pa sta osvojili četrto mesto.

V popoldanskem delu tekmovanja Mini Mimi so se ritmičarke B in A programa pomerile z individualnimi sestavami.

V kategoriji Mimi B (letnik 2009) so s sestavo brez rekvizita tekmovale Kim Kreft, Julija Vilhar in Anita Kozmus. Kim je osvojila drugo mesto, Julija je bila peta, Anita pa si je sedmo mesto delila z Dorko Pintar iz Union TV Murau. Kim je tekmovala tudi s sestavo z obročem in osvojila šesto mesto.

Med deklicami B programa (2008 in 2007) sta z individualno sestavo z rekvizitom tekmovali Alexandra Korchagina in Ekaterina Križaj. Alexandra je osvojila prvo mesto, Ekaterina je bila četrta.

V kategoriji kadetinj B programa ritmične gimnastike, letnika 2006, so iz KRG Narodni dom Ljubljana tekmovale Nika Eberl, Kim Uhliř Selan, Veronika Šprager in Benjamina Vučko, Gala Koren, Leja Dejak, Ema Varja Nose, Elizabet Syndorchuk in Nika Jurca.  Z individualno sestavo z obročem je bila Nika Eberl peta, Kim sedma, Veronika deveta in Benjamina deseta. Gala je bila z žogo prve, Leja pa druga. S kiji sta tekmovali Elizabet in Nika Jurca. Elizabet je osvojila najvišjo stopničko, Nika je bila tretja.

V kategoriji kadetinj B programa ritmične gimnastike, letnika 2005, so iz KRG Narodni dom Ljubljana tekmovale Gaja Petricija Ličina, Katrin Jelerčič, Laura Štepec Soss, Lara Oštarjaš,  in Neja Raspet. Gaja Patricija je bila s kolebnico prva. S Sestavo z obročem je Katrin osvojila prvo mesto, Laura je bila tretja. S sestavo z obročem je bila Lara prva, Laura pa druga. S kiji je Neja osvojila drugo mesto, Gaja Patricija je bila tretja.

Med mladinkami B programa (2004, 2003)  je s sestavo s kiji Lana Bahar osvojila prvo mesto. S sestavo s trakom je bila Eva Čakš prva, Lana pa druga. V letniku 2004 je Kaja Artač s sestavo z obročem zmagala. Eva Čakš pa je bila v letniku 2003 z obročem druga.

Med članicami B programa je Urša Stražišar zmagala z obročem. Tinkara Pezdir Černe je zmagala s sestavo s kolebnico, Sara Koprivec je bila s kolebnico tretja. S sestavo z žogo je bila Tinkara tretja, Urša pa četrta. S sestavo s trakom pa je zmagala Sara.

Tekmovanje Mini Mimi so nadaljevale najmlajše ritmičarke v A programu ritmične gimnastike, ki so se pomerile z individualnimi sestavami.

V kategoriji Baby Mimi, letnika 2012, je Alisiia Klimova s sestavo brez rekvizita zmagala.

V kategoriji Baby Mimi, letnika 2011, so s sestavo brez rekvizita iz KRG Narodni dom Ljubljana tekmovale Mariya Shcherbakova, Amelia Orikhovskaya, Mylana Obdula, Klara Norčič, Amelie Soklič in Daria Bliznetsova. Mariya je osvojila prvo mesto, Amelia je bila tretja, Mylana četrta, Klara šesta, Amelie in Daria pa sta si delili deveto mesto.

V kategoriji Mini Mimi, letnika 2010, je s sestavo z žogo tekmovala Julija Geiger in zmagala.

V kategoriji Mini Mimi, letnika 2010, so s sestavo brez rekvizita naše barve branile Paula Loboda, Julija Geiger, Urša Kračman, Hana Ferhatbegović in Živa Jug. Paula in Julija sta zasedli tretje mesto, Urša je bila peta, Hana sedma, Živa pa si je osmo mesto delila z Laro Karalić (KRG Allegro).

V kategoriji Mimi, letnika 2009, je s sestavo s kolebnico tekmovala Dora Valant in se uvrstila na drugo mesto. Z obročem so tekmovale Pilar Plavčak, Tija Avdić in Pilar Rubba. Pilar si je prvo mesto delila z Lucijo Dečko Kronegger (ŠD Moste), Tija je bila tretja, Pilar Rubba se je uvrstila na četrto mesto. S sestavo brez rekvizita so tekmovale Dora Valant, Alja Ponikvar, Tija Avdić, Pilar Plavčak in Pilar Rubba. Dora je zmagala, Alja je bila tretja, Tija peta, Pilar Plavčak šesta in Pilar Rubba sedma.

V kategoriji deklic (2008) je s sestavo brez rekvizita tekmovala Tija Vrbec in se uvrstila na drugo mesto. Tija je tekmovala tudi s sestavo s kolebnico in osvojila tretje mesto. Med deklicami letnika 2007 je s kolebnico tekmovala Ema Valant in zasedla drugo mesto. Ema je tekmovala tudi z žogo in ravno tako osvojila srebro.

Med kadetinjami so s sestavo z žogo tekmovale Karina Gerkman Salauyova, Maša Bajt in Daria Boldyreva. Karina je zmagala, Maša je bila druga, Daria tretja. Daria in Maša sta tekmovali tudi s sestavo s kiji. Daria je zmagala, Maša je bila druga. Karina je tekmovala s sestavo s trakom in zmagala.

Med mladinkami je z žogo tekmovaka Anna Sitki in zmagala. S sestavo z obročem sta iz našega kluba tekmovali Ajša Uhan in Polina Umnova. Ajša je bila prva, Polina pa druga. S kiji so tekmovale Polina Umnova, Ajda Garbajs in Ajša Uhan. Polina je bila prva, Ajda druga, Ajša tretja. Ana in Ajda ste tekmovali tudi s sestavo s trakom. Anna je zmagala, Ajda je bila druga.

Rezultati

Galerija

Posnetek tekmovanja

Čestitamo!

 

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 

 

Program so podprli: