Državno prvenstvo v ritmični gimnastiki z individualnimi sestavami – mnogoboj

Natisni

Ljubljana, 16. junij 2018: Pod okriljem Gimnastične zveze Slovenije in v organizaciji ŠD Moste je v Gimnastičnem centru Ljubljana potekalo državno prvenstvo v ritmični gimnastiki z individualnimi sestavami. Na prvi dan državnega prvenstva so se pomerile ritmičarke prve skupine, in sicer v mnogoboju. Iz Kluba za ritmično gimnastiko Narodni dom Ljubljana so tekmovale: Tija Vrbec, Ema Valant, Karina Gerkman Salauyova, Maša Bajt, Anja Mavrič, Ajša Uhan, Ajda Garbajs, Aleksandra Podgoršek, Anja Tomazin, Aja Jerman Bukavec, Lara Pikovnik in izven konkurence Anna Sitki, Darija Boldyreva ter Polina Umnova.

V kategoriji deklic sta naš klub zastopali Tija Vrbec in Ema Valant. Deklice so se pomerile v individualnih sestavah brez rekvizita, s kolebnico, z obročem in žogo. Tija je v mnogoboju osvojila osmo mesto. S sestavama brez rekvizita in s kolebnico se je uvrstila v nedeljsko finalno tekmovanje. Ema je v mnogoboju zasedla 12. mesto. Pri deklicah so se v skupnem seštevku upoštevale tri najboljše ocene.

V kategoriji kadetinj so tekmovala Karina Gerkman Salauyova, Maša Bajt in izven konkurence tudi  Anna Sitki, Darija Boldyreva ter Polina Umnova. Kadetinje so se pomerile z individualnimi sestavami z obročem, žogo, kiji in trakom; v skupnem seštevku so upoštevane tri najboljše ocene. Karina je v mnogoboju osvojila naslov državne podprvakinje. Uvrstila se je v vsa štiri finalna tekmovanja. Maša je v mnogoboju osvojila osmo mesto in se je uvrstila v tri nedeljska finalna tekmovanja (z obročem, kiji in trakom).

Med mladinkami so barve našega kluba branile Anja Mavrič, Ajša Uhan in Ajda Garbajs. Mladinke so se pomerile z individualnimi sestavami z obročem, žogo, kiji in trakom. Anja je v mnogoboju zasedla tretje mesto in se uvrstila v vsa štiri nedeljska finalna tekmovanja. Ajša je bila v mnogoboju sedma. Uvrstila se je v tri nedeljska finalna tekmovanja (z žogo, kiji in trakom). Ajda je zasedla deveto mesto in se uvrstila v eno finalno tekmovanje (z obročem).

Med članicami so iz našega kluba tekmovale Aleksandra Podgoršek, Anja Tomazin, Aja Jerman Bukavec in Lara Pikovnik. Članice so se pomerile s sestavami z obročem, žogo, kiji in trakom. Aleksandra je osvojila naslov državne prvakinje, žal pa se je zaradi še ne povsem sanirane poškodbe morala odpovedati nedeljskemu finalnemu tekmovanju. Anja je bila tretja, Aja četrta, Lara pa peta. Vse tri so si izborile vsa štiri finalna tekmovanja – z obročem, žogo, kiji in trakom.

Rezultati tekmovanja

Galerija

Posnetki:

Preberite tudi:

Čestitamo!

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 

 

Program so podprli: