Naše ritmičarke uspešne na 19. mednarodnem tekmovanju v Mariboru

Natisni

Maribor, 2. do 3. junij 2018: V Mariboru je potekalo 19. mednarodno tekmovanje v ritmični gimnastiki. Ritmičarke A in B programa so se pomerile z individualnimi in skupinskimi sestavami. Barve KRG Narodni dom Ljubljana so branile Pilar Plavčak, Julija Vilhar, Ema Varja Vita Nose, Špela Gašperut Pejovnik, Dara Koprivec, Urša Stražišar, Živa Jug, Amelia Orikhovskaya, Amelie Soklič, Hana Dizdarević, Daria Bliznetsova, Paula Loboda, Klara Norčič, Mylana Obudula in Urša Kračman. Naše ritmičarke sta spremljali sodnica Ana Rebov in trenerka Neža Celarc.


V kategoriji začetnic, letnika 2011, so se najmlajše deklice pomerile s skupinskimi sestavami.V tej kategoriji smo imeli eno skupino v sestavi: Živa Jug, Amelia Orikhovskaya, Amelie Soklič, Hana Dizdarević in Daria Bliznetsova. Osvojile so najvišjo stopničko.

V kategoriji deklic, B programa ritmične gimnastike, sta tekmovali Pilar Plavčak in Julija Vilhar. Deklice te kategorije so se pomerile s sestavo brez rekvizita. Pilar je osvojila drugo mesto, Julija pa se je uvrstila na nehvaležno četrto mesto.

V kategoriji deklic, rojenih med letoma 2009 in 2010, so s skupinsko sestavo tekmovale Paula Loboda, Klara Norčič, Mylana Obudula in Urša Kračman. V njihovi konkurenci so bile nepremagljive.

Med mladinkami B programa ritmične gimnastike (letnika 2003 in 2004) je tekmovala Špela Gašperut Pejovnik. Špela je tekmovala s sestavo z obročem in zmagala.

Ema Varja Nose je tekmovala v kategoriji kadetinj B programa ritmične gimnastike (letnika 2005 in 2006). S sestavo z žogo je osvojila srebrno medaljo.

Med članicami v B programu ritmične gimnastike sta tekmovali Sara Koprivec in Urša Stražišar. Sara je tekmovala s sestavo s kolebnico in zmagala. Najvišjo stopničko je osvojila tudi Urša, in sicer s sestavo z obročem.

Rezultati

Galerija

Čestitamo!

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 

 

Program so podprli: