14. prijateljski turnir KŠRG Šiška

Natisni

Ljubljana, 2. junij 2018: V organizaciji Kluba za ritmično gimnastiko Šiška je v Gimnastičnem centru Ljubljana potekal 14. prijateljski turnir v ritmični gimnastiki v A in B programu. Tekmovanja so se udeležile Pilar Plavčak, Julija Vilhar, Ema Varja Nose, Katrin Jelerčič, Lana Bahar, Živa Ogrin, Brina Dolenc, Nika Eberl, Nika Jurca, Leja Dejak, Ekaterina Krizaj, Sara Mandič, Kaja Artač, Lana Bahar, Špela Gašperut Pejovnik, Eva Čakš, Tinkara Pezdir Černe, Alisiia Klimova, Alja Ponikvar, Anna Sitki in Polina Umnova. Tekmovalke so spremljale Neža Celarc, Ana Rebov in Alena Salauyova.

Tekmovalke Narodnega doma Ljubljana A programa in ...

... in B programa na 14. prijateljskem turnirju v ritmični gimnastiki

V kategoriji letnika 2009 B programa ritmične gimnastike sta s sestavo brez rekvizita iz našega kluba tekmovali Pilar Plavčak in Julija Vilhar. Pilar je osvojila osmo mesto, Julija je bila 16.

V kategoriji kadetinj B programa ritmične gimnastike, letnik 2006, je naše barve zastopala Ema Varja Nose, ki je s sestavo z žogo osvojila četrto mesto.

Katrin Jelerčič je tekmovala v kategoriji letnika 2005 B programa ritmične gimnastike. S sestavo z obročem je osvojila 3. mesto.

Lana Bahar je tekmovala s sestavo s trakom. Med mladinkami letnika 2004 B programa ritmične gimnastike je osvojila najvišjo stopničko.

V skupinskih sestavah so naše kadetinje osvojile 2. mesto. Naše barve so branile Živa Ogrin, Brina Dolenc, Nika Eberl, Nika Jurca, Leja Dejak, Ekaterina Križaj, Ema Varja Nose.

V kategoriji mladink in članic pa so s skupinsko sestavo Sara Mandič, Kaja Artač, Lana Bahar, Špela Gašperut Pejovnik, Eva Čakš in Tinkara Pezdir Černe osvojile tretje mesto.

V A programu ritmične gimnastike, kategoriji mini, letnik 2011, je naše barve branila Alisiia Klimova. S sestavo brez rekvizita je osvojila četrto mesto.

Mlajša deklica, Alja Ponikvar, je tekmovala s sestavo brez rekvizita in osvojila 2. mesto.

V kategoriji kadetinj letnika 2005 sta naš klub zastopali Anna Sitki in Polina Umnova. Anna je tekmovala s sestavama z obročem in kiji. Z obema sestavama je osvojila najvišjo stopničko in zmagala tudi v mnogoboju. Polina je tekmovala z žogo in trakom in se ravno tako povzpela na najvišjo stopničko. V mnogoboju je bila druga.

Rezultati

Galerija

Čestitamo!

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 

 

Program so podprli: