Gazela Cup 2018

Natisni

Pula, 5. maj 2018: Prvi vikend v maju je v Puli potekalo mednarodno tekmovanje v A in B programu ritmične gimnastike. Tekmovalke so se pomerile s skupinskimi in individualnimi sestavami. Iz KRG Narodni dom Ljubljana so se tekmovanja udeležile Tija Vrbec, Daria Boldyreva, Karina Gerkman Salauyova, Anna Sitki, Ajda Garbajs, Ajša Uhan, Eva Čakš, Tinkara Pezdir Černe, Sara Koprivec, Julia Geiger, Pilar Plavčak, Tija Avdić, Pilar Rubba, Brina Dolenc, Leja Dejak, Nika Jurca, Nika Eberl, Ekaterina Križaj in Živa Ogrin. Tekmovalke sta spremljali Ana Rebov in Erika Rakuša.


 

 

V A kategoriji ritmične gimnastike, letnika 2008 in mlajše je naše barve branila Tija Vrbec. V mnogoboju je osvojila 3. mesto, posamično je bila brez rekvizita in z obročem tretja.

V A kategoriji letnika 2006 in mlajše sta tekmovali Daria Boldyreva, Karina Gerkman Salauyova. Daria je bila v mnogoboju tretja, posamično je z žogo zmagala, z obročem pa je bila peta. Karina je bila v mnogoboju sedma, s kiji je osvojila četrto mesto, z obročem je bila šesta.

V A kategoriji letnika 2003 in mlajše so naš klub zastopale Anna Sitki, Ajda Garbajs, Ajša Uhan. Anna je bila v mnogoboju četrta, s trakom druga, s kiji in obročem četrta. Ajda je bila v mnogoboju peta, z žogo je osvojila sedmo mesto, s kiji šesto in z obročem drugo mesto. Ajša je bila v mnogoboju 12., z žogo osma, s trakom četrta in z obročem 13.

V skupinskih sestavah brez rekvizita, kjer so tekmovale Julija Geiger, Pilar Plavčak, Pilar Rubba in Tija Avdić so naše osvojile drugo mesto. V skupinskih sestavah z rekvizitom po izboru, so bile Živa Ogrin, Leja Dejak, Ekaterina Križaj, Brina Dolenc, Nika Eberl in Nika Jurca ravno tako druge.

V B programu ritmične gimnastike, letnika 2010, je tekmovala Julia Geiger in osvojila peto mesto. Sledila je kategoriji letnika 2009. Pilar Plavčak je bila v mnogoboju tretja, posamično brez rekvizit peta, z obročem je osvojila tretje mesto. Tija je v mnogoboju osvojila peto mesto, brez rekvizita je bila sedma, z obročem šesta. Pilar Rubba je v mnogoboju dosegla šesto mesto, osma je bila brez rekvizita, četrta pa s sestavo z obročem. V kategoriji letnika 2003 in mlajše je tekmovala Eva Čakš in osvojila šesto mesto. V kategoriji letnika 2002 in starejše sta tekmovali Tinkara Pezdir Černe, ki je v mnogoboju osvojila tretje mesto, Sara Koprivec pa je je bila šesta.

Galerija

Čestitamo!

 
 
 
 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 31. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 31. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Zlati sponzorji:

 

 

 

 

Bronasti sponzor:


 

Sponzorji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program so podprli: