Mednarodni tekmovanji "Sofia Cup" in "World Cup" - obe z bogato mednarodno konkurenco

Natisni

Sofija, 27. marec do 1. april 2018: V glavnem mestu Bolgarije je 27. in 28. marca potekalo mednarodno tekmovanje v ritmični gimnastiki »Sofia Cup«, ki se ga je udeležila Anja Tomazin. Naslednje tri dni pa je potekalo tekmovanje za svetovni pokal »World Cup Sofia«, na katerem sta z individualnimi sestavami tekmovali Aleksandra Podgoršek in Aja Jerman Bukavec, v skupinski sestavi pa Teja Leskovšek. Aleksandra je dosegla najboljšo uvrstitev na tekmovanju tako kakovostnega ranga. Naše tekmovalke so spremljale Alena Yakubouskaya, Alena Salauyova in Olga Mancevič.

Slovenska reprezentanca v Sofiji

Anja Tomazin je v mnogoboju tekmovanja  »Sofia Cup« osvojila 20. mesto (46,567). Najvišjo oceno je prejela za sestavo z žogo (13,500). Zmagala je Rusinja Irina Annenkova (68,967), drugo mesto je osvojila Belorusinja Anastasia Salos (66,667), tretje mesto pa Rusinja Karina Kuznetsova (63,366).

Aleksandra Podgoršek je v mnogoboju, na tekmovanju za svetovni pokal, osvojila 16. mesto (55,750). Najvišjo oceno, 15,150, je osvojila za sestavo z obročem. Za Aleksandro je to najvišja uvrstitev na tekmovanjih za svetovni pokal. Aja Jerman Bukavec je bila v mnogoboju 48. (43,0). V mnogoboju je zmago slavila Rusinja Aleksandra Soldatova (72,1), drugo mesto je osvojila njena rojakinja Ekaterina Selezneva (71,350), tretja pa je bila Izraelka Linoy Ashram (68,7).

V skupinski sestavi slovenske reprezentance je v sestavi z obročem tekmovala tudi Teja Leskovšek. Dekleta so osvojila 16. mesto.

Rezultati

Galerija

Čestitamo!

 
 
 
 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 31. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 31. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Zlati sponzorji:

 

 

 

 

Bronasti sponzor:


 

Sponzorji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program so podprli: