XVI. mednarodno tekmovanje Gracia Cup

Natisni

Budimpešta, 16. – 18. februar 2018: V glavnem mestu Madžarske je minuli konec tedna potekalo mednarodno tekmovanje v ritmični gimnastiki, že 16. zapored, Gracia Cup. Na tekmovanju je sodelovalo 27 držav (Avstrija, Belorusija, Belgija, Bosna in Hercegovina, Bolgarija, Hrvaška, Ciper, Nemčija, Velika Britanija, Grčija, Madžarska, Izrael, Italija, Kazahstan, Kirgistan, Filipini, Poljska, Romunija, Srbija, Slovaška, Slovenija, Južna Afrika, Turčija, Ukrajina, Združeni arabski emirati). Iz našega kluba so se tekmovanja udeležile Polina Umnova, Anna Sitki, Ajša Uhan, Anja Tomazin in Aja Jerman Bukavec. Tekmovalke sta spremljali Andrea Žegarac in Erika Rakuša.


Anna Sitki in Polina Umnova sta tekmovali v kategoriji letnika 2005 A programa ritmične gimnastike. Kadetinje so se pomerile z dvema sestavama z rekvizitom. Anna je v mnogoboju osvojila peto mesto (20,633), Polina je bila 13. (15,833).

Ajša Uhan je tekmovala v A programu ritmične gimnastike, letnika 2004. Mladinke so se pomerile z dvema sestavama z rekvizitom. V mnogoboju je osvojila nehvaležno četrto mesto (15,050).

Med članicami sta naše barve zastopali Anja Tomazin in Aja Jerman Bukavec. Anja je v mnogoboju osvojila 26. mesto (48,133); z obročem je bila 29., z žogo 20., s kiji 22., s trakom 24. Aja pa je v mnogoboju osvojila 27. mesto (47,467); z obročem je bila 28., z žogo 15., s kiji 25., s trakom 31. Z žogo se je uvrstila v nedeljsko finalno tekmovanje in osvojila sedmo mesto (12,633).

Rezultati

Galerija

Čestitamo!

 
 
 
 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 31. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 31. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Zlati sponzorji:

 

 

 

 

Bronasti sponzor:


 

Sponzorji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program so podprli: