Velika nagrada Moskve in kvalifikacije za mladinske olimpijske igre YOG 2018

Natisni

Moskva, 14. - 19. februar 2018: V Moskvi so se na tekmovanju »Grand Prix Moscow« zbrale najboljše ritmičarke sveta, med njimi tudi naša Aleksandra Podgoršek. Istočasno so potekale tudi kvalifikacije za uvrstitev na mladinske olimpijske igre YOG 2018.  Slovenske barve je zastopala Anja Mavrič. Tekmovalki sta spremljali Alena Yakubouskaya in Alena Salauyova.

Aleksandra Podgoršek

Anja Mavrič

V kategoriji članic je naše barve zastopala Aleksandra Podgoršek, ki se je  v mnogoboju uvrstila na 23. mesto (52,850). V mnogoboju so si prva tri mesta razdelile Rusinje - zmagala je Dina Averina (71,350), drugo mesto je zasedla Arina Averina ( 70,250), tretje mesto pa Juliia Bravikova (69,050).

V prvi polovici leta potekajo tudi kvalifikacije za uvrstitev na mladinske olimpijske igre »Youth Olympic Games«, ki bodo potekale od 1. do 6. oktobra letos, v glavnem mestu Argentine, Buenos Airesu.

Anja Mavrič je v mnogoboju za Veliko nagrado Moskve v kategoriji mladink dosegla rezultat 30,900 in se uvrstila na 55. mesto.  Prvo mesto je zasedla Rusinja Anastasiia Sergeeva (62,300), druga je bila Ukrajinka Khrystyna Pohranychna (61,150), tretja pa njena rojakinja Viktoriia Onopriienko (60,200).

Rezultati

 

Čestitamo!

 
 
 
 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 31. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 31. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Zlati sponzorji:

 

 

 

 

Bronasti sponzor:


 

Sponzorji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program so podprli: