Za nami je prva prvenstvena tekma v ritmični gimnastiki v individualnih sestavah

Natisni

Ljubljana, 10. februar 2018: V Gimnastičnem centru Ljubljana je potekalo prvo prvenstveno tekmovanje za državno prvenstvo v ritmični gimnastiki v individualnih sestavah. Tekmovanje, ki je potekalo pod okriljem Gimnastične zveze Slovenije, je organiziral Klub za ritmično gimnastiko Narodni dom Ljubljana. Iz našega kluba so se tekmovanja udeležile tekmovalke 1. skupine ritmične gimnastike: Tara Dragaš, Ema Valant, Tija Vrbec, Dora Valant, Daria Boldyreva, Anna Sitki, Polina Umnova, Karina Gerkman Salauyova, Elizabet Sydorchuk, Anja Mavrič, Ajša Uhan, Aleksandra Podgoršek, Anja Tomazin, Aja Jerman Bukavec;  in tekmovalke 2. skupine ritmične gimnastike: Kaja Artač, Špela Gašperut Pejovnik, Neža Gliha, Sara Mandič, Eva Čakš, Lana Bahar, Katrin Jelerčič, Nika Eberl, Saša Korchagina, Benjamina Vučko, Kim Uhliř Selan, Veronika Špragar, Laura Štepec Soss, Leja Dejak, Gala Koren, Živa Ogrin, Ema Varja Nose, Lara Oštarjaš, Nika Jurca, Gaja Patricija Ličina, Tinkara Pezdir Černe in Sara Koprivec.

Tekmovalke 1. skupine KRG Narodni dom in ...

2. skupine ritmične gimnastike

Tekmovanje so začele deklice 1. skupine ritmične gimnastike. Pomerile so se z dvema sestavama – brez rekvizita in s kolebnico. Naš klub so zastopale Tara Dragaš, Ema Valant, Tija Vrbec in Dora Valant. Med deklicami je v mnogoboju zmagala Tara Dragaš (22,200), Ema je zasedla 11. mesto, Tija je bila 18., Dora pa 20.

Kadetinje 1. Skupine so tekmovale z dvema sestavama – z obročem in kiji. Barve našega kluba so branile Daria Boldyreva, Anna Sitki, Polina Umnova, Karina Gerkman Salauyova in Elizabet Sydorchuk. Daria si je priborila drugo stopničko, Anna je bila tretja, Polina peta, Karina deseta, Elizabet pa je osvojila  18. mesto.

Mladinke in članice so se pomerile s štirimi sestavami – obročem, žogo, kiji in trakom. Med mladinkami sta naš klub zastopali Anja Mavrič in Ajša Uhan. Anja je bila tretja, Ajša je osvojila osmo mesto.

Med članicami so barve našega kluba branile Aleksandra Podgoršek, Anja Tomazin in  Aja Jerman Bukavec. Aleksandra je osvojila srebro, Anja bron, Aja pa je bila peta.

Med kadetinjami 2. skupine so iz našega kluba tekmovale Katrin Jelerčič, Nika Eberl, Saša Korchagina, Benjamina Vučko, Kim Uhliř Selan, Veronika Špragar, Laura Štepec Soss, Leja Dejak, Gala Koren, Živa Ogrin, Ema Varja Nose, Lara Oštarjaš, Nika Jurca in Gaja Patricija Ličina. V sestavi z obročem je Katrin osvojila tretje mesto, Nika, Saša in Benjamina pa so si delile sedmo mesto. Kim je osvojila 12. mesto, Veronika je bila 16., Laura je osvojila 18. mesto.  V sestavi z žogo je bila Leja druga, Gala tretja, Živa šesta in Ema Varja osma. V sestavi s kiji je Lara osvojila četrto mesto, Nika je bila sedma, Gaja Patricija je zasedla eno mesto nižje.

Med mladinkami 2. skupine so iz našega kluba tekmovale  Kaja Artač, Špela Gašperut Pejovnik, Neža Gliha, Sara Mandič, Eva Čakš in Lana Bahar. V sestavi z obročem je Kaja osvojila tretje mesto, Špela je bila peta. V sestavi z žogo je bila Neža druga, Sara pa peta. V sestavi s trakom je Eva osvojila drugo stopničko, Lana je bila bronasta.

Med članicami 2. skupine sta iz našega kluba tekmovali Tinkara Pezdir Černe in Sara Koprivec. Tinkara je bila s sestavo s kolebnico prva, Sara pa je osvojila ravno tako najvišjo stopničko, in sicer s sestavo s trakom.

Rezultati

Galerija


Čestitamo!

 

 

 

 

 
 
 
 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 31. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 31. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Zlati sponzorji:

 

 

 

 

Bronasti sponzor:


 

Sponzorji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program so podprli: