Špela, Aleksandra in Anja na mednarodnem tekmovanju Asker Cup

Natisni

Asker, 13. do 14. januar 2018: V organizaciji kluba za ritmično gimnastiko Asker Turnforening in pod okriljem mednarodne gimnastične zveze FIG je v norveškem mestu Asker potekalo mednarodno tekmovanje v ritmični gimnastiki. Iz našega kluba so se tekmovanja udeležile Anja Mavrič, Aleksandra Podgoršek in Špela Kratochwill. Spremljali sta jih sodnica Alena Yakubouskaya in trenerka Erika Rakuša.


 

Anja Mavrič je tekmovala v kategoriji mladink. V mnogoboju je zasedla 25. mesto (34,150). V mnogoboju je zmagala Bolgarka Elizabet Yovcheva (57,250), druga je bila njena rojakinja Anna Kelman (56,450), tretja pa Italijanka Talisa Torreltti (56,200).

V članski kategoriji sta naše barve zastopali Špela Kratochwill in Aleksandra Podgoršek. Špela je bila v mnogoboju deveta (44,950) in se žogo uvrstila v nedeljsko finalno tekmovanje, Aleksandra pa deseta (44,900) in se uvrstila v tri finalna tekmovanja – z obročem, kiji in trakom. V finalih z žogo je Špela zasedla 6. mesto. Aleksandra je v vseh treh finalih (z obročem, kiji in trakom) zasedla prvo mesto.

V mnogoboju je med članicami zmagala Galateya Gerova iz Bolgarije (54,850), druga je bila Valežanka Laura Halford (54,0), tretja pa Anastasiia Revun iz Ukrajine (50,250).

Več: http://rg4u.clan.su/forum/32-3273-2

Galerija

 
 
 
 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 31. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 31. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Zlati sponzorji:

 

 

 

 

Bronasti sponzor:


 

Sponzorji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program so podprli: