Ritmičarke Narodnega doma spet ubranile naslov pokalnih prvakinj

Natisni

Maribor, 11. november 2017: V organizaciji DŠR Branik Maribor in pod okriljem Gimnastične zveze Slovenije je minuli konec tedna potekalo tekmovanje za Ekipni pokal Slovenije v individualnih sestavah. Tekmovalke kluba za ritmično gimnastiko Narodni dom 1. skupine ritmične gimnastike so na ekipnem pokalu Slovenije slavile novo zmago tako v absolutni kot v mlajši kategoriji. To je za tekmovalke Narodnega doma, ki vadijo pod vodstvom trenerk Alene Yakubouskaye in Alene Salauyove, že deseta  zaporedna zmaga v absolutni kategoriji. Zmago so slavile tudi ritmičarke Narodnega doma 2. skupine, ki vadijo pod vodstvom Ane Rebov in ob strokovni pomoči Erike Rakuša.

Pokalne prvakinje 1. skupine in ...

... pokalne prvakinje 2. skupine ter tretje uvrščene na Ekipnem pokalu Slovenije s strokovnim vodstvom KRG narodni dom Ljubljana

Barve Narodnega doma v absolutni kategoriji sta branili Aja Jerman Bukavec in Aleksandra Podgoršek. S skupno oceno 57.900 sta bili nepremagljivi in priborili klubu ponovno zmago.

V mlajši kategoriji prve skupine ritmične gimnastike so barve našega kluba branile Daria Boldyreva, Karina Gerkman Salauyova, Maša Bajt in Tara Dragaš. Z oceno 39,300 so si priborile naslov pokalnih prvakinj mlajše kategorije.

V drugi skupini ritmične gimnastike so naš klub zastopale tri ekipe. KRG Narodni dom 1 v sestavi Sara Koprivec, Tinkara Pezdir Černe, Neža Gliha; KRG Narodni dom 2 v sestavi: Kaja Artač, Sara Mandič, Lana Bahar in KRG Naorodni dom 3 v sestavi: Gaja Patricija Ličina, Eva Čakš, Neja Raspet. Ekipa KRG Narodni dom 1 je zmagala (25,050), KRG Narodni dom 2 je bila tretja (23,250), KRG Narodni dom 3 pa je bila osma (17,400).

Rezultati:

Galerija

Čestitamo!

 
 
 
 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 31. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 31. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Zlati sponzorji:

 

 

 

 

Bronasti sponzor:


 

Sponzorji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program so podprli: