Anja Tomazin zmagovalka mnogoboja 19. mednarodnega tekmovanja Challenge

Natisni

Ljubljana, 11. – 12. november 2017: V organizaciji KŠRG Šiška in pod okriljem mednarodne gimnastične zveze FIG je v Gimnastičnem centru  Ljubljana potekalo že 19. mednarodno tekmovanje  v ritmični gimnastiki »Challenge Tournament«. Na tekmovanju so sodelovale tudi ritmičarke A in B programa ritmične gimnastike iz našega kluba: Lara Oštarjaš, Gaja Patricija Ličina, Laura Štepec Soss, Neja Raspet, Lana Bahar, Sara Mandič, Neža Gliha, Eva Čakš, Sara Koprivec, Anja Tomazin, Katarina Pantar, Dora Valant in Alisiia Klimonova. Tekmovalke so spremljale Ana Rebov, Alena Yakubouskaya in Alena Salauyova.

Anja Tomazin je bila nepremagljiva v mnogoboju

 

 

V kategoriji A programa ritmične gimnastike so tekmovale Anja Tomazin, Katarina Pantar, Dora Valant in Alisiia Klimonova.

V kategoriji članic je naš klub zastopala Anja Tomazin in v mnogoboju osvojila prvo mesto (53.750). Anja je najvišjo oceno prejela s sestavo z obročem (14.250). Žal pa ji je poškodba tik pred nedeljskimi finalnimi nastopi onemogočila, da bi branila najvišje stopničke tudi v finalih tekmovanja.

Katarina Pantar je barve našega kluba branila v kategoriji mlajših deklic letnika 2008. S sestavo brez rekvizita je osvojila 4. mesto (8.150).

Dora Valant je tekmovala v kategoriji mlajših deklic, rojenih leta 2009, in s sestavo brez rekvizita osvojila 4. mesto (7.150).

V kategoriji najmlajših – MINI je tekmovala Alisiia Klimonova in s sestavo brez rekvizita osvojila tretje mesto (5.500).

Tekmovalke B programa ritmične gimnastike s trenerko Ano Rebov

V B programu ritmične gimnastike so tekmovale Lara Oštarjaš, Gaja Patricija Ličina, Laura Štepec Soss, Neja Raspet, Lana Bahar, Sara Mandič, Neža Gliha, Eva Čakš in Sara Koprivec.

Lara Oštarjaš, Gaja Patricija Ličina, Laura Štepec Soss in Neja Raspet so tekmovale v kategoriji kadetinj letnika 2005. Kadetinje te kategorije so se predstavile z eno sestavo z rekvizitom. Gaja Patricija Ličina je osvojila 1. mesto s kolebnico (7.150), s kiji je bila Lara Oštarjaš druga (4.650), Neja Raspet je s sestavo s kiji zasedla 4. mesto (4.000). Laura Štepec Soss pa je s sestavo obročem zasedla 6. mesto (5.250).

Lana Bahar je tekmovala v kategoriji kadetinj letnika 2004 in s sestavo s kiji osvojila prvo mesto (5.250).

V kategoriji mladink so tekmovale Neža Gliha, Eva Čakš in Sara Mandič. Neža je z obročem osvojila 3. mesto (7.450), Eva je bila z obročem peta (6.150), Sara pa s kiji  druga (5.750).

Sara Koprivec je v kategoriji članic s sestavama z obročem (7.850) in trakom (6.400) osvojila 3. mesto.

Rezultati

Galerija

 

Čestitamo!

 

 
 
 
 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 31. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 31. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Zlati sponzorji:

 

 

 

 

Bronasti sponzor:


 

Sponzorji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program so podprli: