Za nami je prva jesenska preizkušnja na tekmi Sirena Cup Zadar

Natisni

Zadar, 30. september 2017: Zadnji dan v mesecu septembru je v organizaciji kluba za ritmično gimnastiko KRG Sirena potekalo sedmo mednarodno tekmovanje »Sirena Cup 2017«. Tekmovanja so se z individualnimi sestavami udeležile Anna Sitki, Daria Boldyreva, Anja Mavrič, Lara Pikovnik, Anja Tomazin, Sara Koprivec in Lana Bahar. Spremljali sta jih sodnica Alena Yakubouskaya in trenerka Erika Rakuša.

V kategoriji kadetinj sta naš klub zastopali Anna Sitki in Daria Boldyreva. Predstavili sta se z dvema sestavama z rekvizitom. Anna je tekmovala z obročem in žogo ter v mnogoboju zmagala (21, 250). Z obročem in žogo se je pomerila tudi Daria in v mnogoboju zasedla četrto mesto (16,600), ki si ga je delila z Eleno Košćak (GK Vindija).

Anja Mavrič in Lara Pikovnik sta tekmovali v kategoriji mladink. Anja je tekmovala s sestavama z žogo in kiji ter v mnogoboju zasedla sedmo mesto (19,100). Lara je tekmovala z žogo in trakom in se v mnogoboju uvrstila na osmo mesto (18,850).

Anja Tomazin je tekmovala v kategoriji članic, in sicer z žogo in trakom. V mnogoboju se je uvrstila na drugo mesto (27,350) in si z uvrstitvijo priborila svoj prvo denarno nagrado.

V B programu ritmične gimnastike, kategorije letnika 2001 je tekmovala Sara Koprivec. Pomerila se je z obročem in trakom ter se v mnogoboju uvrstila na tretje mesto.

Lana Bahar je tekmovala v kategoriji letnika 2004, v B programu ritmične gimnastike. Predstavila se je s sestavo s kiji in se uvrstila na četrto mesto ((5,950), skupaj z Anastasio Svirko (KRSG Floramye).

Galerija


Čestitamo!

 

 

 
 
 
 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 31. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 31. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Zlati sponzorji:

 

 

 

 

Bronasti sponzor:


 

Sponzorji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program so podprli: