Mini Mimi mednarodno tekmovanje 1. in 2. skupine v ritmični gimnastiki v skupinskih sestavah

Natisni

Ljubljana, 11. junij 2017: V organizaciji Kluba za ritmično gimnastiko Narodni dom Ljubljana  je potekalo mednarodno tekmovanje v ritmični gimnastiki Mini Mimi. Tekmovalke 1. (A program) in 2. (B program) skupine ritmične gimnastike so se pomerile v skupinskih sestavah in z individualnimi sestavami. Na tekmovanju je sodelovalo skoraj 200 ritmičark iz Italije, Nemčije in Slovenije. Naš klub so zastopale: Živa Jug, Inna Ličina, Živa Meža, Lucija Vita Nose, Eneja Pogačar, Estera Erzar, Julija Geiger, Tatiana Banina, Kim Kreft, Mina Kuclar, Pilar Plavčak, Rubba Pilar, Alja Ponikvar, Tija Avdić, Katarina Pantar, Tija Vrbec, Dora Valant, Sofia Yangirova, Anja Todič, Nuša Naila Žigon, Iva Šurlan, Ema Varja Nose, Nika Kočevar Gregorič, Benjamina Vučko, Cloe Amand, Brina Dolenc, Marija Antončič, Leja Dejak, Nika Jurca, Nika Eberl, Živa Ogrin, Maša Bajt, Daria Boldyreva, Karina Gerkman Salauyova, Ema Valant, Elizabet Sydorchuk, Kaja Artač, Lana Bahar, Špela Gašperut Pejovnik, Lara Oštarjaš, Karla Kuhar Kranjc, Ava Schlamberger, Veronika Špragar, Laura Štepec Soss, Ekaterina Križaj, Manica Dornig, Gala Koren, Kim Uhliř Selan, Neja Raspet, Gaja Patricija Ličina, Ela Djurič Ribič, Tinkara Pezdir Černe, Sara Mandič, Neža Gliha in Eva Čakš.

Skupinske sestave

V kategoriji Mini Mimi A so Pilar Plavčak, Rubba Pilar, Alja Ponikvar, Tija Avdić osvojile zlato medaljo, klubske kolegice Julija Geiger, Tatiana Banina, Kim Kreft, Mina Kuclar pa bronasto.

Med Mini Mimi B so Živa Jug, Inna Ličina, Živa Meža, Lucija Vita Nose, Eneja Pogačar, Estera Erzar zasedle drugo mesto.

V kategoriji Mimi A so Katarina Pantar, Tija Vrbec, Dora Valant, Sofia Yangirova osvojile najvišjo stopničko.

Deklice A Maša Bajt, Daria Boldyreva, Karina Gerkman Salauyova, Ema Valant, Elizabet Sydorchuk so bile nepremagljive tako v sestavi brez rekvizita kot v sestavi z obročem.

Deklice B 2007 Anja Todič, Nuša Naila Žigon, Iva Šurlan, Ema Varja Nose, Nika Kočevar Gregorič, Benjamina Vučko, Cloe Amand so si pritelovadile 2. mesto, med 2006 Brina Dolenc, Marija Antončič, Leja Dejak, Nika Jurca, Nika Eberl, Živa Ogrin pa 3. mesto.

Med kadetinjami B 2004 so bron osvojile Karla Kuhar Kranjc, Ava Schlamberger, Veronika Špragar, Laura Štepec Soss.

V kategoriji trojic so zlato osvojile mladinke Tinkara Pezdir Černe, Sara Mandič, Neža Gliha in Eva Čakš, srebro deklice stare 2006 Manica Dornig, Gala Koren, Kim Uhliř Selan, bron pa dekleta rojena 2005 Neja Raspet, Gaja Patricija Ličina, Ela Djurič Ribič.

 

A program

Med  Baby Mimi 2010 brez rekvizita je Julija Geiger osvojila šesto mesto.

Pri Mini Mimi 2009 brez rekvizita je Dora Valant prejela bronasteo odličje, TijaAvdić je zasedla 6. mesto, Alja Ponikvar 8. mesto, Tatiana Banina 11. mesto, Pilar Rubba 11. mesto in Pilar Plavčak 12. mesto.

Med Mimi 2008 je Katarina Pantar zasedla 2. mesto, Sofia Yangirova 4. mesto in Tija Vrbec 7. mesto.

Med deklicami A 2007 dve zlati osvojila Tara Dragaš, in sicer s kolebnico in žogo, Ema Valant je za sestavo brez rekvizita osvojila bronasto. Pri deklicah A 2006 je Maša Bajt osvojila zlato s kolebnico in obročem, Daria Boldyreva je zasedla 1. mesto brez rekvizita in 2. mesto z obročem. Karina Gerkman Saluyova je bila srebrna brez rekvizita in z obročem.

Med kadetinjami s kiji je slavila Anna Sitki, drugo mesto je zasedla Polina Umnova. Polina je drugo mesto zasedla tudi z žogo, Anna pa 3. mesto z obročem.


B program

V kategoriji Deklice 2007 je Karla Kuhar Kranjc zasedla 1. mesto s kolebnico, Ekaterina Križaj pa 2. mesto z obročem.

Med deklicami letnika 2006 je z obročem slavila Manica Dornig, Veronika Špragar je bila šesta, Nika Eberl sedma in Kim Uhilř Selan osma. S kolebnico je srebro osvojila Gala Koren, bron pa Nika Jurca. Med sestavami z žogo je osvojila najvišjo stopničko Leja Dejak, Živa Ogrin je bila peta.

Med kadetinjami je najboljšo sestavo s kolebnico prikazal Špela Gašperut Pejovnik, na drugo mesto se je uvrstila Gaja Patricija Ličina. Z obročem je Špela Gašperut Pejovnik zasedla 2. mesto, Laura Štepec Soss pa tretja. Lana Bahar je zasedla 1. mesto tako s sestavo z žogo kot s kiji. Leto dni mlajši Lara Oštarjaš in Neja Raspet pa 1. in 2. mesto.

Med mladinkami 2003 s kolebnico je 3. mesto zasedla Neža Gliha, Sara Mandič 1. mesto s kiji, Eva Čakš 1. mesto s trakom. Med mladinkami, rojenimi leta 2002, pa je bila s trakom prva Tinkara Pezdir Černe. Z obročem je zlato osvojila Tinkara Pezdir Černe, srebro Eva Čakš in bron Neža Gliha.

Med članicami 2001 je z obročem 1. mesto in trakom 2. mesto zasedla Sara Koprivec, Urša Stražišar pa je z obročem med 2000 in starejšimi zasedla 3. mesto.


Rezultati:


Galerija

 

Čestitamo!

 
 
 
 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 31. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 31. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Zlati sponzorji:

 

 

 

 

Bronasti sponzor:


 

Sponzorji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program so podprli: